Giveaway Santai Hunyeda

Hebahan buat semua. Giveaway Santai Hunyeda kini dilancarkan! Buat rakan blogger sekalian, meh la join bersama. Ni rakan blogger Yumida yang anjurkan tau! Gegirl sweet Hunyi Ieda. Jom rebut peluang sertai bersama.

Giveaway Santai Hunyeda menawarkan hadiah super awesome! Nak tahu tak? Jengjengjeng…

Senarai hadiah Giveaway Santai Hunyeda:
Topup RM30, topup RM10 untuk 4 pemenang, topup RM5 buat 10 pemenang, voucher Parkson bernilai RM20, set sticker keyboard, 2 botol serum brand beauty untuk 4 pemenang, mask muka, losyen Vaselin, komik, keychain dan felt craft handphone pouch.

Haaa…tergoda tak nengok hadiah tu? Semua best-best. Alangkah indahnya jika Yumida terpilih sebagai salah seorang pemenang nanti. Hihi… Berangan jap!

Pe kata kita reramai join! Kasi gegar Giveaway Santai Hunyeda!!! Moh ler…apa di tunggu lagi. Anda, anda, anda…iye anda laa..jom!

Syarat penyertaan Giveaway Santai Hunyeda:
1. Buat entry bertajuk Giveaway Santai Hunyeda
2. Letak banner yang disediakan dan backlink kan ke entry GA tersebut
3. Hantar entry penyertaan ke kotak komen entry GA berkenaan
4. Dalam entry kita, masukkan gambar Winnie the Pooh paling comel
5. Pemenang Giveaway Santai Hunyeda ditentukan random.org

Tempoh penyertaan Giveaway Santai Hunyeda:
Mula: 24 Januari 2014
Tamat: 7 Februari 2014

Tarikh penting Giveaway Santai Hunyeda:
Pengumuman pemenang: 9 Februari 2014

Haaa…sila alert nanti tarikh pengumuman pemenang. Ye la, dah namanya pemenang sure la kita excitedkan. Manalah tahu nama Yumida tersenarai nanti. Hikhik… Yumida, stop berangan k!

Yeah…Yumida nak share gambar Pooh tercomel di hati Yumida. Taraaa!


Comel tak? Comel kan kan kan…

7 comments


EmoticonEmoticon