Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

 Nile.com.my Malaysia yang merupakan website online shopping. Nak tahu lebih lanjut, jom terjah banner di atas.

Hadiah menanti:
2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang


Kalau dapat angpow sebanyak RM300..wah! bestnya! seronok tak terkata! perancangan dengan rm300 tu nak beli full set produk Shaklee. aah produk ni memang tengah hot sekarang. lagipun melalui testimoni orang kata produk ni berkesan! so saya nak beli untuk diri saya and of course jugak buat my parents. moga dengan memiliki set Shaklee ni memberi kesihatan yang baik buat kami sekeluarga. 

TAMAT: 21/01/2014

11 comments

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

wahhh syok kalo dpt free2 jer RM300..good luck yumida.. =)

TAHNIAH !!! Anda salah satu pemenang GA ini ...
Gunakan duit itu sebaik mungkin . Tahniah sekali lagi XD


EmoticonEmoticon