3 generasi handphone kami sama: Samsung S4, Nokia C6, Nokia N70

Generasi apa erk? Generasi pertukaran handphone. Haha… Wokeh, buat pengetahuan rakan blogger sekalian, selama 3 generasi ni handphone Yumida dan hb semua sama model, sama brand. Sehati sejiwa katakan.. Huahuahua..sila muntah semua :)



samsung s4

Seronok ker handphone sama jenis? Ermm..bagi Yumida biasa je. Cuma yang beznya salah seorang pasangan kita akan bagi tunjuk ajar. Means, takde la kita terkial-kial nak belajar sendiri kan.

Apa pun model handphone, yang penting fungsinya boleh calling dan hantar mesej. Ni paling utama. Function lain, penting jugak untuk memperlengkapkan kita di zaman serba IT ni. Kan kan…wokeh tu je. Juz nak sharing kat u olls..pasal persamaan handphone kami. Hikhik..ngade sunggoh!

18 comments

selain 2 fungsi tu, handphone juga wajib ada duit. Baru boleh call orang lain :)

Kalau Miela berapa kali tukar dah tak ingat da, macam2 jenama, phone jenis apa tak tau la .hehe

dulu Cik Anis guna nokia, pastu sony..then samsung..hehe tapi sony guna x lama..x sampai 6 bulan pun sebab ntah la rase x best kot..jum ke blog cik anis pulak ^^ www.anisfadliyana.blogspot.com

Assalamualaikum dan singgah sini dik Yumida...akak dari dulu hingga sekarang masih guna jenama nokia...En.Huby jer guna jenama samsung..

cik akak da gik pakai yang handphone murah ya..hihi.nok harga 68 kot..hihi

Wow,sweet nye akak dgn hb :D hehehe..apa -apapun tak kisah lah jenama apa henfon tu,asalkan bahagia rumah tangga

Sony Ericson ----> Nokia c3 ----> Blackberry 2g -----> Nokia 5800 -----> Nokia e92 xsilap -----> Blackberry 2g ------> Iphone 4 -----> nokia 1280 ----->blackberry bold 3

hp kita orang memang dari dulu tak pernah sama... kalau sama pun sekadar jenama saja... hehehe

mula2 guna samsung, now nokia. bg saya nokia ni tahan lasak. tapi nk plbagai function samsung is the best

hihi, teringat zmn henfon polifonik dlu :) anyway jemput singgah blog Anne ye http://rai-raihannah.blogspot.com/

handphone sye yg first Nokia 3310....

laaa..rupanya dari dulu mmg sentiasa sama je la eh... sweet gitu...hihihi... btw, henpon samsung s4 ni mmg dah lama deqla idamkan..cuma lom kesampaian jer lagi...


EmoticonEmoticon