Hadiah bernilai RM200 sebab...

As salam buat rakan pembaca,

Baca kat komen tadi pasal entry Terima wang RM100 nilai berganda. Ramai yang tertanya-tanya. Penerimaan wang RM200 tu atas sebab apa.

Hadiah bernilai RM200 sebab..

Hadiah bernilai RM200 sebab..

Hadiah bernilai RM200 sebab..
Pertanyaan rakan blogger

Hadiah RM100.00 dari nile.com.my merupakan hadiah lucky draw. Aah seperti yang penganjur haritu maklumkan, nama pemenang akan disiarkan di page mereka bertarikh 23/01/2014. Disusuli dengan pemberitahuan melalui email. Actually, Yumida pun tak sangka. Buka je Facebook masa tu terus terpandang notification, ada orang tag. Bila buka. Wooo…dah diumumkan rupanya. Yumida salah seorang pemenang cabutan bertuah, dan memenangi hadiah RM100.00. Syukur Alhamdulillah…

Then, Yumida menerima mesej di handphone pasal pembayaran sebanyak RM100.00 ke akaun Yumida. Hepi..ngeee. Boleh kasi tambah duit untuk melancong nanti. Hadiah ni , Yumida dapat tempat ke-2 dalam kontes Ephyra anjuran blogger Eyriqazz. Alhamdulillah…rezeki lagi..seronoknya menyertai segmen/giveaway/contest.. Kita tak tahu kan, mungkin ianya bakal menjadi rezeki kita. So, kalau rakan blogger rajin sertai mana-mana segmen/giveaway/contest, insha Allah, salah satu mesti lekat nyer. Tapi janganlah terlalu mengharap. Kita join untuk suka ria je. Hihi.. Ada rezeki, alhamdulillah. Kalau tak terpilih, tak pe, kita join lagi segmen yang lainnya.

Sambil menyertai segmen/giveaway/contest, kita boleh menambah rakan maya, tambah follower blog, mempelajari ilmu yang blogger lain ada. Banyak lagi la. Itu pun kalau line tenet laju, kalau line tenet slow dan meragam, tak dapek nak join apa-apa. Huhuhu…

17 comments


EmoticonEmoticon