Handphone paling kebal



inilah NOKIA 3310. kebal..even jatuh berapa kali sekalipun! tetap utuh! Yumida pernah miliki NOKIA 3310 ni tahun 2004. bez oooo..tak perlu risau pasal bateri. bertahan lama. tapi tu la. part nak snap gambar. sebut 'cheeeese' sejuta kali pun pasti tak tersnap. hahaha....

sumber 1 & 2

42 comments

rindu nak ada phone tu :l bateri pun kuat hahakk

hahaha, lagu pun boleh beli kat surat khabar

dulu2 zaman sekolah itula hp paling femes skli. skrg budak2 skolah dh xpandang dh hp ni haha

jemput singgah blog MA

http://mommyadelz.blogspot.com

pernah jugak memilikinya... sampai hilang kene curi orang... tapi memang tahan and lasak..

"tiga tiga sekupang" ..sy pernah memilikinya. HP terbaik .

Assalammualaikum.. yumida,

handpone ini adalah handpone paling tahan.. heheh..jangan jatuh dalam air aje.. sudahhh..

mselim3

samala yumida..kita guna time thn 2004..mhl kot time tu

deqla penah gak guna fon nih.. dedulu fon ni la yg paling canggih tau..hahah.. mmg tahan pun!

hset paling legenda sekali.. kalo jatuh tak pecah haha :P

http://pemudattbc.blogspot.com/2014/01/yahanana-darul-hadis.html

memang tahan lasak..kathy pun pernah pakai..

tepon bapa kmk tok. pake nya embak ke laut mun nya mukat. mun tepon kinek tok. lalu parai kenak air masin. hahaha

setuju sngat.. :) setakat ni memang tak de lebih kebal dari 3310 .

Best tepon ni. Nk guna pun sebang.

This comment has been removed by the author.

Fiza pun pakai tel nie tahun 2003/2004.. mmg sempoi...

arwah abah dulu pakai ni..lama tau.. tahan

benda yang paling best dengan hp nie ialah game snake..hehehe

Regards
-Strider-

mmg Nokia 3310 ni My 1st handphone..mmg best

hihi..my dad pernah milikinya...serius lemparkan anjing pun still steady lg..

bena ya.. hehe

nabung ctok.. :)

Assalam
Di lingkungan automotif adanya kereta kebal - dalam kelompok gajet , 3310 inilah yang kebal :)

kenangan tu yumida. akak mula guna nokia 3310 ni tahun 2001.. memang tahan lasak.. menabung ikea..

rare ler hphone tu...akak pernah guna....

Nokia 3310 : Aku juga asyik kena bahan... :'(

haa...mmg xdinafikan kebal giler nokia ni...hehehe

yup memang kebal! deno sampai sekarang masih pakai NOKIA..Nokia ASHA.. dah jatuh lebih 10 kali tapi tahan lagi^^

HP pertama bagi sy jugak haha..mmg kebal hp ni..

*klik tabung nuff kitk stok :)

assalamualaikum yumida...mmg jenis nokia ni tahan lasak buatannya...susah nak jumpa skg ni...;)

hahaha.. tu zaman mula-mula nak up ada handphone. Sekarang hp ke mana entah.. yang ada smartphone je

sy xde 3310 tp ada la jgk satu phone nokia kokak yang dulu2 punya tu pakai smpy skrg

Cikna up sikit 3315 tu pun beli gna duit biasiswa STPM.......;-)


EmoticonEmoticon