Komen rakan blogger Mimbar Pencetus Ummah

Pagi tadi Yumida post pasal Komen program realiti Astro Oasis: Mimbar Pencetus Ummah. Alhamdulillah, program realiti menerima feedback positif daripada rakan-rakan. Jom kita lihat komen rakan blogger yang memberi pandangan mengenai Pencetus Ummah.









finalist pencetus ummah

Next week, merupakan minggu akhir program Mimbar Pencetus Ummah. 4 finalist telah terpilih untuk berjuang dan berdakwah sekreatifnya untuk minggu hadapan. Tak sabar nak saksikan persembahan mereka next week. Finalist Pencetus Ummah juga telah dipilih semalam, mereka terdiri daripada PU Rahmat, PU Hafiz, PU Shahul dan PU Yeop.

Anda juga boleh menonton Mimbar Pencetus Ummah melalui tonton di youtube. KLIK SINI

Saksikan minggu akhir program realiti, Mimbar Pencetus Ummah
Hari: Khamis
Jam: 9.00 malam
Saluran: Astro Oasis 106 & Astro Maya HD 135

21 comments

nana suka penyampaian PU Hafiz & Rahmat^^ alhamdulillah mereka ke sampai ke final..

apapun insyaAllah besar pahala orang yang buat program ni...dapat banyak sambutan dari umat islam,sampai penuh dewan ada yang duduk luar dewan,belum campur yang menonton dirumah..alhamdulillah:)

realiti TV mcm ni lebih bagus drpd yg lain yg melalaikan...

semoga dapat ganjaran drpd Allah :)

Best sangat rancangan ni tpi dah nak sampai ke final .. Harap2 lepas ni adalah lagi rancangan yg macam ni .. Yang dapt buka mata masyarakat

tak sabar nak tengok.. huhu..

Assalam
Doa mengiringi buat semua finalis Pencetus Ummah

saya suke PU Shahul. paling menonjol bagi saya. :D

Pergh dah lama rasanya tak blogwalking.. Hai Yumida syg <3

tak pernah layan citer ni. but i know it's something good. :)

Bukan nak tengok siapa yg menang tapi ilmu yg disampaikan tu buat orang tertarik :)

cik akak ng nga pencetus ummah nie...
best giler...program terbaik

bagus la klau ada program mcm ni, tp tk ksempatan nk tengok lg..tak astro :(

TETIAP MINGGU TENGOK.TAK PERNAH TERLEPAS..ULANGAN PUN KADANG2 TENGOK..ANAK AKAK PUN SUKA..

suka tengok PU...memang best dan terbaik....

Urmm klu la ada astro, mesti dpt tgk.

sgtbagus, tema smlm dunia akhirat mmg best...

kmk nangga nang rame suka rancangan tok. hehe

Subhanallah.. mmg satu rancangan & program yg sgt bagus.. mudah2an membawa keberkatan kpd kita semua juga.. aamiin..


EmoticonEmoticon