Produk Shaklee dah sampai.. Yey!

As salam buat rakan pembaca,

Hari tu rakan blogger ada buat promosi untuk dapatkan produk Shaklee ni. Time tu Yumida belum lagi daftar jadi ahli. So, nak beli dengan harga runcit, agak mahai rasanya. Terbaca je dia buat promosi terus Yumida buat order.

GLA complex Zinc complex Alfalfa complex
Barang dah sampai…ho yeah…riang ria hatiku :)
GLA complex
Zinc complex
Alfalfa complex


Ni first time Yumida order supplement. Before ni hanya beli kat farmasi je. Sebab apa Yumida beli Shaklee? Macam yang kita selalu dengar dan baca di dada blog, katanya Shaklee ni terbukti berkesan. So, Yumida pun nak cuba la. Tak cuba kita tak tahu kan.. Insha Allah akan Yumida susuli entry pengalaman mengamalkan supplement Shaklee ni.

Terima kasih bebanyak diucapkan buat mentor Shaklee Yumida, Puan Mazni dan suami (Encik Azmi) kerana banyak membantu Yumida dalam memahami perniagaan Shaklee ni, juga mendaftar nama Yumida sebagai ahli Shaklee. Jugak mengajar Yumida selok belok dalam menerapkan SEO blog ni. Terima kasih bebanyak.

Haaa..buat rakan-rakan, jom dapatkan harga special dengan menjadi ahli Shaklee ni. Berbaloi-baloi! Malah rakan blogger juga akan dibimbing oleh mentor seperti Puan Mazni ni untuk menjayakan bisnes Shaklee. Pastinya anda tidak terkapai-kapai. Sentiasa ada pertolongan dan bimbingan dari mereka. Layanan terbaik! Nak order Shaklee jugak dengan harga super awesome? Jom, sampaikan pesanan anda dengan menghubungi:

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: 
Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik dan promosi.

19 comments

yes. best2. nina makan ni dulu. cuma zinc jea paksa suami makan. hehee. skg dah stop. lepas delivery baru continue balik

tak sabar nak tunggu susulan keberkesanan produk Shaklee dari sis Yumida,banyak sangat dah dengar pasal produk panas semasa ni :)

femes shaklee sekrang ni . mahal x? :p

nantikan susulan !

salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

akak pn consume produk shaklee..mmg bagus n skrg jd ahli, senang..hee

Tunggu tester dari mmbr (klu b'kesan bru beli).....;-)

akak saya dah jadi ahli pun hehe

Zara perna guna shaklee ntuk set kawalan berat badan.. abis mkn ntuk sesiptama then xcontinue lagii.. hehe. Byk pil kena mkn sehari.. xtahan.. ~.~

Wahh seronoknerrr Ber shaklee la yumida ..


EmoticonEmoticon