Selamat berhari Sabtu! Apa plan u olls arini?

Yeah..tibanya hari Sabtu. Harini aku dan hb akan keluar shopping barang dapur. Beli itu ini... Segala barang yang habis kat dapur tu...

Ala-ala begini la nanti..penuh troli

Yang pastinya..bila sampai kat umah, lepas habis angkut barang dari keta. Macam ni la posing aku nanti. Capek deh... Hahaha....

U olls lak, apa perancangan u olls harini?

Kredit foto: 1 

28 comments

petang nanti kena pergi sekolah, ada sekolah ganti. xD

mama hari ni, duduk rumah sebab anak sekolah cuti ganti tahun baru cina

wahh sis yumida.. zara xke mana2 ari ni.. abis keja 12.30 ni nnti.. balek uma. xtau laa kalo suami tetiba nk bawa jalan .. hikhik.

Assalamualaikum .. sheila dengan suami kerja rini. malam kot keluar pegi beli barang dapur di econsave. hehehe

Assalamualaikum dan salam singgah sabtu dik...akak pun keja hari ni sampai petang...esok baru plan nak keluar jalan2 kalau tak hujan..hehe..

duk rumah je la kak yumida..i've got flu since yesterday t_t

selamat sabtu yumida.tb xbuat ape kot..mcm nk jmpe kwn2 tadika lak..hehe lame xlepak,yumida?

selamat berhujung minggu, hari ni santai2 ajer plan...

nak shopping sampai penuh troli dah la kot... ala kadar secukupnya untuk keperluan keluarga... :) selamat berhujung minggu

beli barang dapur ikan ayam daging segala, nanti CNY banyak kedai yang tutup :)

harini nak shopping jugak hehe ^^

shopping brg mentah kat pasar je hehehe

hari ni x dptkeluar sebab ada kuliah ganti..:'(
petanga da gotong royong...huhuhu....

hari ne fae nak bw puas2 and also nak buat few auto publish entries

hari ne duk umah jer yunk....heee jempt join yumida ga saya
jemput join ga saya
http://hunyieda.blogspot.com/2014/01/giveaway-santai-hunyeda.html

kelas cuti berganti untuk budak maktab :(

Kamek ada kuliah ganti ari towk. Huhu.

Ingatkan mok molah cake, tpi terlupa beli 2 bahan. Sedihhhh

dok rumah... buat kerja2 rumahtangga.... hehehe

panjat maxwell hill dengan kawan-kawan XD

hari ni berjalan jumpa kengkawanss lama huuuu . seronok! folo sini :)

wah! bergaya habis tidur macam tu..haha

Hari Sabtu dihabiskan dengan berjalan-jalan. Hehe


EmoticonEmoticon