Nuffnang versus Komli - yang mana pilihan hatiku?

Nuffnang, Komli

Selepas sekian lama setia pada yang satu…tuuu haaa.. Nuffnang. Maybe aku nak tukar angin sikit. Yup! Komli..

Buat masa ni, nak survey-survey dulu, nak memahami, menyelami cara bayaran Komli. Ramai dah rakan-rakan kita beralih ke Komli. Aku teringat kata-kata sifuku, ‘ruginya hanya mengharap pada si tuttttt tapi tiada tawaran istimewa diberikan contohnya blablablaaa..makanya harus beralih kepada yang lebih masyuk’. Kan…inspirasi sungguh kata-katanya. Buat masa ni..nak ronda-ronda dulu la. Masa, bila, keputusan nekad…tak tahu lagi. Moga dipermudahkan segalanya.

29 comments

wan pun dalam proses meletak komli sekarang. pemohonan komli dah diluluskan. Sekarang tunggu coding iklan je..

ye ke kak..nanti review la sikit kelebihan yang satu lagi..huhu nak tahu juga

insha Allah..tu la nak baca2 dulu..nak kasi jelas..supaya faham mcm mana sistem diorg
nuffnang pun ok gak, tapi tu la..tawaran istimewa agak kurang sekarang ni..hihi..nak usha yg lain mana tahu lebih menguntungkan

mama mohon juga dan telah diluluskan, tengah tunggu coding iklan juga, .... hihi

Banyak orang dah beralih ke komli nak :)

Ramai beralih angin ye.....mana lebih baik..? tgh membaca dan mencari

hehe..

Ads dia cam mana? hehe... tak rasa nak beralih angin lagi, nak bersama nuff lagi.. hehe

kinah pun dalam proses nak pakai komli

Assalammualaikum...yumida,

mselim3 ada gak baca pasal komli.. nie. Sebab nuffnang sekarang agak kureng bagi earning... ramai dah nak bertukar ke komli.. fikir2 k.. mselim3 pun tgh fikir2 gak nie.. tunggu yumida tukar dulu pape nanti cerita kat blog perihal komli nie dan kebaikannya .. k

mselim3

Bestnya pd yg layak.. sy masih berusaha lagi :(
Traffic masih x mengizinkn..

tentu menguntungkan tukar komli.. trafik blog akak cukup makan je.. menabung ikea..

wah..beznye...nanti khabarkan dgn kami mama cara bayarannya macam mana

ya la...lately cdak nuffnang dah kurang aktif berik cpuv, termasuk kempen lain

aah..tu la...pilih yg terbaik buat diri kita...

ads dia mcm nuffnang gak. cuma company berlainan
naim-org setia nuffnang..hihi

owh ye ke...nanti share pengalaman dgn kami ye kinah..

haha...tu la kan mselim..
setia menanti tawaran istimewa..x kunjung tiba..lepas tu tawaran istimewa hanya diberikan pd blog2 tertentu je..ikut nasib...rasa rugi..
trafik positif tapi x jana apa2

xpe..nanti2 pasti trafik akan meningkat
don't give up k huny...blog huny pun ramai pengunjung gak

tu la..yumida pun ingin tahu jugak sistem operasi komli ni..dlm proses pengenalan
blog akak ramai pengunjung tuuuu...
lagipun suka pada entry akak, berkualiti n bermanfaat!

Sama la, terfikir jugak. Nnati roger2 la erk infonya ;)

owh yaka.. oklah.. terima kasih hehe

memang Naim setia dgn nuff.. haha.. lama x check.. mesti dah naik.. $$$ :P

Kalau trafik tinggi tak salah kot pilih komli.. Fiza setakat nie dengan Nuff je dulu.. nak dpt CPUV pun susah..


EmoticonEmoticon