Samsung Galaxy S4 I9505

Ingat tak yang hari tu Yumida ada anjurkan Jom TEKA: Gadget idaman ke-2. Pemenang pun dah diumumkan. Yang ingin tahu siapa pemenangnya boleh refer entry yang ni Pemenang Jom TEKA: Gadget idaman ke-2

Haaa…gadget idaman ke-2 Yumida yang dibeli menerusi duit hasil berblog: Cheque Nuffnang..haa yang ni la. Samsung S4 model I9505.

 Samsung Galaxy S4 I9505
Harga: RM1700.00

 
Kotak

Memandangkan Cheque Nuffnang tu hanya berjumlah RM500+, then hb suntik dana tambahan untuk pembelian handphone atas tu. Yey! Tengkiu cayang! Now, gadget idaman dah menjadi milik Yumida. Sukanyeeee! Hepi!

Nak tahu gadget idaman per-1 Yumida yang juga dibeli menggunakan duit hasil berblog? Jom terjah entry bawah ni:

21 comments

Peminat samsung tegar nih. Dua 2 samsung.

WOW..BESTNYA KAN...akak pun tengah kumpul duit nuffanng...nak beli gadget jugak..
klik2 sini

Assalamualaikum yangg... alhamdullilah. murah rezeki awak! tumpang gembira. hihi. terasa cam nak buat blog baru pastu suh awak ajar saya camne nak bernuff! hihi.

Bestnyer... Makan hati tengok!

bestnya, murah rezeki yumida.. tahniah

salam maulidur rasul ..

dan selamat bercuti.. :)

wahhhh bestnya kitak ehh. huhu tahniahhh . murah rezeki :)

@Ibu Lalaaah skrg samsung tgh hot..byk pakai..tu yg nak jugak beli tu..hihi

@Kisah Si Dairy haaa..kan berbaloi2..hope capai matlamat tu

Tahniah Yumida..bestnya dapat beli barang guna duit blog

@Sheila Salim alhamdulillah..yg penting bila dpt tawaran dpt nuffnang kena grab..x semua peluang nuffnang kasi..tu la..ikut nasib..

@Engku Muzahadinx baik mkn organ dalam...meh makan kangkung..harga tgh turun..jimat-jimat..resepinya blh refer di blog archive...

@Norhasniza Khalidalhamdulillah mama...salam maulidur rasul jugak :)

samsung kan mcm mesra alam.. :)

suk eh.. dapat juak s4 hasil blog owh. hehe

ika kalau apa2 barang yang dibeli dengan duit tunang or family,...ika sayang sangat3 barang tu huhu....kalau duit sendiri ni lain sikit rasa dia..hoho


EmoticonEmoticon