Custom Made Sticker Kereta

Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda


Anda inginkan kereta anda kelihatan menakjubkan? Menjadi perhatian mata yang memandangnya. Juga ingin mempromosi perniagaan/produk/perkhidmatan/iklan hanya melalui lekatan sticker di kereta anda? Jom dapatkan custom made sticker kereta, ekslusif dari Car Stickers Malaysia.

Apa yang menariknya custom made sticker kereta


Terdapat pelbagai jenis dan rekabentuk sticker yang dihasilkan oleh Car Stickers Malaysia. Design bermacam! Memberi banyak pilihan buat pelanggan memilihnya. Haa…jika anda ingin tampilkan kelainan, anda juga boleh mereka design sticker anda sendiri. Custom made sticker kereta sememangnya terbaik! Memberi kelainan, kekreatifan, unik buat si pemilik sticker kereta.
Pilihan car sticker kesukaan Yumida:

car sticker

Untuk sticker begini akan Yumida lekatkan di hadapan cermin kereta. Biasanya, orang suka pandang dari depan. So, dapat mempromosi sticker kereta pada masa yang sama. Mesej yang terkandung dalam sticker tu yang penting! Untuk promosi dan pendedahan buat mereka yang lalu lalang.

Pastinya, Yumida memilih custom made sticker kereta. Tak nak kelihatan biasa. Tapi luar biasa yang membuatkan orang pandang sampai 4-5 kali! Then, siap bisik-bisik kat kawan sebelah lagi. Suka le tuuu!

Ting! Custom made sticker kereta idea mahal Yumida datang menjelma. Jengjengjeng..

sticker kereta
Ala-ala hasilnya begini. Rajin pulak aku lukis. Meh puji sikit.

-Yumida ubah grafik asal sticker kereta. Kepada lebih feminin umpama diri Yumida. Nama pun custom made. Harus la ikut kesukaan kita. Kan kannn..
-Pemilihan warna pink..semestinya!
-Tertera nama dan url blog. Mana tahu tetibe peminat nak mintak autograph
-Promosi diri ini pengedar Shaklee. Nak order meh datang dekat!

Haaa…itu pendapat dari Yumida. Anda pulak macam mana? Luahkan kekreativitian anda melalui custom made sticker kereta. Kereta anda, design anda, sticker mantop! Meletop! Superb!

Cara dapatkan custom made sticker kereta


Layari laman web Car Stickers Malaysia untuk melihat sticker kereta yang telah ditempah oleh pelanggan. Antaranya road tax stickers, custom made, dan banyak lagi. Semuanya cantik dan menarik! Bukan itu sahaja, anda juga boleh berkunjung ke fanpage dan instagram mereka, yang mempamerkan variasi sticker kereta.
Instagram Car Stickers Malaysia: car_stickers_malaysia

Car Stickers Malaysia menyediakan perkhidmatan printing car sticker dan menjual sticker biasa. Jangan lupa, custom made sticker kereta pun tersedia sekali. Anda berminat? Hubungi 010-2255485 / 012-6953385 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Harganya berpatutan, adanya kepelbagaian design, pastinya suatu pemilikan yang berbaloi-baloi!

contest seo

Jom sertai bersama. Klik banner.


95 comments

bestnya dapat design sendiri... bukan setakat orang.. kita pun nanti rajin menjeling ke situ

gud luck ye

alahaiii mmg menarik ni...nak pilih jugak lah ;)

wah.. comel tu yumida sticker yang yumida design.. all the best.. :D

gd luck yumida.. cantik dan kreatif...

selamat bersegmen.. all the best

Cantik ja design Yumida tu. Kelainan yang pasti membuatkan org meoleh berkali2...:)

Wah cantikkknya yumida...nti kasi akak satu hehe

wahhh menariknya....nak satu..

Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Yumida...cantik ler dik..nak jgk satu...hehe..

aah...tu la..hihi...design sendiri pamer keunikan kita tersendiri..kan kannn

aah memang menarik tertarik! jom la join sekali kak

sokong! mmg menarik! jom pilik sis..macam2 design ada..harganya berpatutan!

makasih mama..jom mama join sekali..ker mama dah join
selalunya mama jadi peserta awal join..hihi

makasih IM...jom sama2 join..kasi memeriahkan
blh pelajari teknik seo

see, sis aiza pon tergoda..hakhak..
makasih sis aiza..jom sertai bersama

makasih kak..aah kreatif klo kita design sendiri..bg kepuasan gitu
makasih..jom la join sama2

haha..betol! sokong sangat2! hadoi..memahami sunggoh akak junaina..kikikiki
akak toleh berapa kali tadi?

yey! ada org puji cantik..tak la angkat bakul sendiri kan..wakaka
kat link atas tu ada byk design kak..blh pilih mana yg akak suka..terbaik!!!

yup! menarik kan... byk design lagu tu..blh pilih mana yg kita suka..main tunjuk2 je

wsalam kak mardiah
hihi..cantik kan..haaa..pe kata akak klik link yg yumida kasi atas tu..byk pilihan
terbaik!!!!

cantik la kak yumida .. bnyk pilihan jugak .. nak nil tlg pomote tak

makasih sis nil... nil nak tolong promote? boleh jugak..hihi...

Yumida...kalau nak letak gambar super junior aci tak? hihihi

cantik yumida buat sticker sendiri :)

wah...memang kreatif, cantik ler....

Artikel & Blog anda ada berpotensi utk menang!
Semoga berjaya Yumida...

wah leh rekemen kat ayah ni hehehe thanks !

cantik :) btw tq atas penyertaan !! :) jgn lupa blogwalking ke blog sponsor dan peserta lain :)

Kecomelan terserlah pada sticker road tax. hehehe. comel!

ahaha...tergoda lettew..kikikiki

ahaha...tergoda lettew..kikikiki

woooo..super junior tuuuuu..sure kawan jeling 5-6 kali
nak letak gambar minho la..hahaha

hihi..makasih..bahrain pun blh reka cipta sendiri
menyerlahkan kreativiti kita..terbaek!!!

makasih atas kata2 sokongan dari saudara khir

hihi..makasih kak..sesaje lukis nak buat org tertarik bg komen..
jom la join sekali kak

makasih nur..alhamdulillah...nur pun ske tengok

makasih kak kathy..alhamdulillah...kak kathy n nur pun ske tengok...cayelaaa...hihi

makasih BM atas kata2 semangat dr BM buat yumida
moga yumida sukses utk kontes ni...
jom BM kita join bersama2

hihihi...aah boleh..sila2...bagitau kat abang, akak, sanak saudara, harga pun murah je..blh dpt design bermacam

makasih..insha Allah jika ada masa terluang pasti akan menerjah kesemua peserta..blog sponser sudah digeledah..

makasih khalid sudi menerjah entry yumida..pasti akan ke blog khalid gak
gdluck buat kita bersama

haha..sokong sgt2! comel tuuuuuuu..hihi

makasih kak atas kata2 sokongan akak

cahayacita..bisa katakan seksi sunggu stiker yumida tu auww...

Saya perlukan sponsor topup. Please help me. :)
http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

moga mendapat ramai tajaan sponser..gdluck

lawanyaaa sticker kak yum (shad bagi nama baru), keh keh...
btw, good luck taw kak.... :D

hihi..nama baru yg unik..
sama2 shad..gdluck jugak buat shad

wahh..sudah join rupanya ye..

wah... bestnya dpt buat design sendiri...

wah...cantik gak design yang yumida buat..kalau tak silap lan dia ada minimum order kan untuk custom sticker nie??

Regards,
-Strider-

hihi..aah jom la join mr. otai titan...ku seruuuuuu namamuuuuuu

minimum order tu apa? hikhik..x tahu
ambik tempahan sedikit erk?

ngeeee...sesaje..kasi org tertarik utk komen..hikhik

moga berjaya Yumida, nampaknya Yumida dah berjaya buat link di bawah footer, sorry baru baca komen yumida di blog Adib.

wah wah.. rajin nya yumida lukis.. hehe. ok la tang shaklee tu pon best jugak. sebab licha pon makan vitamin c dia. :)

minimum order tu maksudnya kalau nak order kena minimun 5 keping ke atau 10 keping ke..itu apa yang saya perasan waktu pusing2 kat booth event blogrrr aritu..but not sure its the same company ke tak..hehehe

Regards,
-Strider-

ooooo...yumida pun x perasan lak
x pasti jugak
azlan nak tempah erk? blh booking n ajukan persoalan kt diorg..ada disertakan details mereka di atas.

owh..yg tu juz add gadget
ada kwn sharing cara buat link footer..insha Allah nanti yumida buat

thanks saudara khai sudi singgah..

hihi..tetibe mood rajin lukis dtg menerjah
aah..kasi promote itu shaklee..hihi

nak ? he boleh3 .. sis nak jadi sponsor tak ..
NIL ingat nak buat segmen atau contest .. sempena "selawat CINTAILAH KENALILAH RASULULLAH SAW "
NIL tak kisah boleh bagi topup , boleh kasi review .. tudung2 murah ka tshirt ka ...header ka ..bisnes kad ka .. pape lah .. kalau sudi reply blog nil ya ..

.

Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

wah! idea yang bagus ni yumida..lain dari biasakan..

Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
buat anak-anak kakak yang mau belajar

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

saya pun join contest SEO ni..ada masa mai la singgah sini : custom made sticker kereta

This comment has been removed by the author.

Assalamualaikum
Singgah dari segmen yang sama :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

semoa berjaya semuanyaa. :) lagi suka theme minimal macam gini. kemas dan simple. tahniah!

http://www.khairulasrol.com/2014/02/custom-made-sticker-kereta.html

Minat juga design yang utk roadtax tp belum kesampaian beli lagu

nunggu tahun tahun depan la gamoknya hehe

menariknya..mau org tgk keta kita 2-3x sbb lain dr yg lain..hehehe..


EmoticonEmoticon