Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

Hijabterkini.com

Ingin mencari shawl menarik dan mempesonakan? Juga ingin tahu cara menggayakan shawl? Dapatkan segera di Hijabterkini.com, sebuah website business online yang menjual kepelbagaian jenis shawl dan cara berhijab mengikut arus trendy! Ekslusif dari cantik berhijab dengan fesyen terkini shawl dari hijabterkini.com.

Sesiapa sahaja yang mengenakan hijab, pasti cantik dipandang, kelihatan manis menutup aurat. Siapa kata kalau kita berhijab kita tidak boleh berfesyen? No! no! no! Sekarang ada pelbagai cara kita menutup aurat dengan fesyen shawl yang stylista. Alhamdulillah, muslimah pasti kelihatan cantik berhijab dengan fesyen terkini shawl.


Hijabterkini.com menawarkan 5 jenis shawl antaranya:
1.      Shawl Myraa
2.      Shawl Lunaa
3.      Shawl Bella
4.      Shawl Chacha
5.      Shawl Pashmina

 Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com
Malah, Hijabterkini.com juga menjual 2 jenis inner:
1.      Inner Magic
2.      Inner Neck Cotton

 Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

Kelebihan membeli shawl dan inner dari Hijabterkini.com:
Shawl dijual semuanya cantik-cantik, ada kepelbagaian corak dan warna, malah jenis kain shawl pun berbeza. Rekaan shawl dalam gaya moden, pasti menambat hati pelanggan. Malahan pelanggan mempunyai banyak pilihan memilih jenis shawl kegemaran masing-masing. Ada shawl yang buatannya berasakan handmade dan juga edisi limited edition. Begitu juga inner. Ianya selesa dipakai dan mudah digayakan. Harganya juga berpatutan tau. Semua boleh memiliki shawl dan inner ni. ‘Cantik berhijab dengan fesyen terkini shawl’ sangat sesuai untuk menggambarkan perniagaan shawl dari Hijabterkini.com.

Nampak cantik kan. Ayu sangat! Pada yang sukakan fesyen shawl tetapi tidak tahu cara memasangnya. Jom ikuti tutorial ni, cara memakai shawl cantik dari hijabterkini.com. KLIK SINI & SINI. Juga anda boleh layari juga di Facebook: Cantik Berhijab untuk melihat keindahan muslimah menggayakan hijab masing-masing. Pssst! Jom cuci mata melihat gambar fesyen terkini shawl di Google. Layannnn..

Hebahan buat semua, bagi yang suka menggayakan hijab, atau ingin hadiahkan shawl buat yang tersayang, jom sertai contest yang menawarkan hadiah shawl cantik dan wang tunai. KLIK: Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com.

Hubungi Hijab Terkini melalui:
Facebook Fanpage: Hijab Terkini Online Store
Twitter: Hijab Terkini
Instagram: @hijab_terkini

“Contest Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com ini dianjurkan oleh Hijabterkini.com dengan kerjasama daripada Hairulazni.my sebagai penaja hadiah wang tunai”.

106 comments

okay..nanti nak usha website ni

cantik2..nanti boleh terjah.. :)

Assalamualaikum yangg, sheila dah balas pm awak. nanti baca dan cuba follow tutorial tu ye. kalau jadi jangan lupa bagitau tau. hehehe. tudung2 lawa, nak beli malas. skrg fikir barang2 baby je >____________<

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Yumida...cantik2 shawl dia...InsyAllah nanti da masa kita terjah..sebab akak ni peminat shawl...hehe..

Satu lagi contest SEO...semoga Yumida lebih berjaya dari contest SEO Eridy!
Good Luck!

cantik2.. Fiza mmg pakai shawl je sejak akhir2 nie..

Assalammualaikum...yumida,

moga yumida berjaya selalu .. dalam contest k..

mselim3

cahayacinta nak ucapkan semoga berjaya buat sahabatku yey

cantik la.. modelnya tu pun cantik.. :)

assalamualaikum yumida...cantik tudungnya...:)

Assalamualaikum Yumida

nampak comelll jerr

kacak kali jak dik..hihi...contest nie adik rajin betoi

aah mmg cantik...aah dipersilakan terjah

aah tudung2 sini sume lawa..harga pun berpatutan!

wah...mmg mengena dgn akak..hihi
aah byk design cantik2 kat web tu...
pasti kena dgn taste akak...stylista!

makasih atas doa tu BM..insha Allah..moga segalanya dipermudahkan
jom sama2 kita join kontes ni

aah kan..ianya mudah digayakan selain kita blh gayakan dgn pelbagai cara n fesyen

wsalam mselim
makasih atas kata2 positif dari mselim

aah sememangnya bez!
jemput la terjah

makasih saudara khai..yup...go go go...

aah! mmg cantik super gojes gitu! kannnn

betul kan deqla..yumida pun sm mcm deqla gak..cantik modelnya

wsalam mama mz
aah mmg cantik2 shawlnya mama..klo mama klik link tu ada byk lg tudungnya

wsalam atuk
aah atuk..nampak comel..nampak ayu..gojes sgt si pemakainya

aok kak nang kacak! hihi...rajin merajinkan diri bah

nanti akak terjah website nie...nampak menarik jer...

tq for d info..nanti akak jenguk...menarik ni

Salam... saya dari contest yang sama. Review yg menarik. Semoga berjaya.
Jom terjah entri terbaru contest ini daripada saya pula:

Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terbaru Shawl

cahayacinta. datang ini pagi aik mana entri meh hee...klik2 heeee

kalau bertudung akan cantik dan ayukan yumida ;)

Ish.. nk kena terjah ni YUMIDA!!!

cantik2.. nak gi tengok jugak :)

Bolehlah diwar-warkan kpd ahli keluarga.. thanks.. all the best.. :)

aah menarik tertarik..hihi
jemput terjah...sila2

aah...jemput jenguk bila2 akak free..byk shawl cantik2 kat sana

wsalam saudara kamil. makasih. review saudara kamil pun sgt hebat. membuat hati teruja untuk klik website tu. all d bez dri yumida.

wsalam saudara kamil. makasih. review saudara kamil pun sgt hebat. membuat hati teruja untuk klik website tu. all d bez dri yumida.

welcome kak suri..jemput dtg..
entri ada atas tu...

aah...bertudung menyerlahkan keayuan, menepati syariat islam..menutup aurat

aah...itu harus! kikiki
jemput la cuci mata tgk shawl2 yg cantik n stylista

yeah..itu yg terbaik! lgpun harganya mampu dimiliki..byk design, kalerpul..mmg santek la!

komen di atas utk saudara kamil..

Dah terjahpun..memang cantik..harga pun taklah mahal sangat

kannnn..harganya mampu dimiliki semua..tu yg beznya..lgpun byk design n kaler shawl yg cantik2..ske tengok

dah terjah...cantik2 tudungnya..hehehe

hye yumida..(*sambil lelambai tangan)

Cantik2 lah...tp x pandai lilit hehe

Kak ina teringin nak ikut style tudung no. 4 tu..tapi dah tua2 ni rasa segan lak..he he he...

hahahaa...ala2 restis gitu sambil lambai tgn..
aah cantik kan shawlnya..gojes!

ada tutorial ajar cara lilit...refer tutorial atas
mcm2 fesyen kan dgn berlilit ni

hihi..cantik pe kak ina pakai..mana de kak ina dah tua..maintain ayu n sweet...try...mana tahu dpt pujian buah hati..sang somi..hihi

Goodluck dengan kontest seo ni ... :) nak join, tapi dah tulis2 tetiba mati akal jap ... sampai skang tak publish lagi

Cantik2 jugak kan yumida.. jap akak nk p terjah tgk... btw isi tabung yumida sekali..;)

cantik cantik...nanti kita terjah...

mmg menarik kena terjah lah ni.. done nuffnang yer

kalau nak borong pi la pasar kemboja hehe murah2

amboi... dia tukar penmpilan blog laa

makasih atas kata2 semangat dari tuan HH. join je..lama lagi due date dia..hihi..

yeah...sume cantik2 kak..rambang mata tengok..selamat window shopping! makasih isi tabung...

aah..cantik2 kak! awesome! hargapun murah...mcm2 fesyen blh buat..

aah..cantik2 kak! awesome! hargapun murah...mcm2 fesyen blh buat..

aah...sila2..mmg memberi kepuasan..byk design n kaler pun ade byk
sennag nak pilih makasih isi tabung nuff..lep u kak

aah..cantik menaraik tertarik! modelnya pun ayu gojes jer

owh ye ke..pasar tu kat mana? klo kat kemboja x dapek la nak pg..jauh
tpm dlm tv tu selalu siarkan peniaga beli di market kemboja..tudung, baju manik..murah katanya

hahaha...tuan zamani tergoda dgn doodle pink tu erk..kikikiki

Wahh. Cantik cantik.. :)

Beli dengan harga murah dan dapat diskaun jadi lagi murah kat SINI :)

makasih :) aah yg tudung tu kan...sememangnya murah n menjimatkan dgn diskaun terhebat

sila2..pasti menggoda sis mimi..byk design shawl yg cantik2..harga pun murah

yumida, ni linknya...

http://www.mamaniza.com/2014/01/buat-footer-all-right-reserved-to-macam.html

ok mama..makasih bebyk..yumida nak pi terjah skrg..

subhanallah nice and complete referensi...

sama...jemput singgah..mana berkenan blh shopping online :)

tq so much! kalau berminat..jemput ke web tersebut

akak suka yg no.1...nak terjah ler website tu.....

Wah..blh la.try cuci mata ni..

Cantik semua, yang ikutan dan terpilih nantinya pasti bingung tu mau pilih yang mana

saya suka yang simple simple je

lebih selesa kalau yang simple hee

Mmg cntik.. dan zara suka gayakan hijab simple2. Besa gina pashmina laa.. hehe

Simple menarik dan jugak cantikk

Bergaya dan menawan menepati citarasa wanita muslimah

Perghh .. memang menarik si pemakai shawl tu .. hehehe

Artikelnya keren ..
dan mudah untuk dipahami.. + bisa jadi rujukan ini
oya Gan klo ada kesempatan silakan mampir ke lapak sy yang jualan kaos kaki muslimah berkualitas dan banyak pilihannya..
Trims :)


EmoticonEmoticon