CPUV Nuffnang: LANEIGE Serum Intense Lipstick

As salam buat rakan pembaca,


Alhamdulillah, Jumaat lepas pihak Nuffnang berbesar hati memberikan CPUV. Yeyyy… Syukur sesangat.. Janji hado kan..hihihi…

Kempen CPUV kali ni datangnya dari LANEIGE Serum Intense Lipstick

Hope lepas ni makin meriah pemberian CPUV. Juga tawaran menarik yang lain dari Nuffnang. Sama-sama kita nantikan.

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

24 comments

suri say tahniah nak curi nuff sikit ilmu di sini heee

Tahniah :)

Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Alhamdulillah rezeki Yumida, congrats akak tumpang happy untuk Yumida

Tahniah tahniah! Kita x dapat cpuv ni pon tp jadilah apa yang ada hehehe..

kita pun ada dapat tahniah yumida :)

Salam..wahh congrats sis Yumida! Doakan I pn dpt CPUV gak yer..hihi...btw sis..I bace tips to earn CPUV from your posts..so camne nak letak iklan kat bwh post ye? Kne gune specific blog desin/layout ke? Cuz xde add gadget pn bwh post..yang ade kat kotak bawah skali..hihi sorry..byk tanye..kne blaja dr sifu yumida ni

alhamdulillah..tahniah ye.. moga murah rezeki selalu..amiin
saya nak baca tips2 kat bawah tu. terima kasih kerana berkongsi.. ;)

tahniah yumida....rezeki masuk...akak belum dapat iklan nie lagi....

semoga dilimpahi rahmat Allah,,

letak dlm layout html. pastu main post sekurang2 mesti ada 2 posts.

alhamdulillah rezeki..tahniah yumida...

Assalamualaikum yanggg, murah rezeki kamu. hehe klik-klik ya ~~~


EmoticonEmoticon