Hadiah mug dari Kedai Cetak CenderaHati (NZ Harmoni shop)

Alhamdulillah…rezeki. Menerima sebungkus kotak dari PosLaju Jumaat lepas. Suspens gak, tertanya-tanya apa isi didalam. Kotak macam sederhana besar. Seingat Yumida, rasanya tak ada menerima hadiah yang memerlukan penghantaran kotak. Then, bila dibuka, wah…dapat mug. Mug special youuuuu…. Yey! Syukur Alhamdulillah..

mug, custom

mug
Mug

Mug ni kita boleh design sendiri then nanti orang kedai tu akan printkan kat mug. Comel gitu!

Makasih buat Kedai Cetak CenderaHati (NZ Harmoni shop), moga sentiasa dimurahkan rezeki. Kalau rakan blogger nak buat mug special macam ni, meh tempah dan order ke Kedai Cetak CenderaHati (NZ Harmoni shop).

19 comments

teringat masa sekolah2 dulu bila jalan kat central market... selalu nampak orang buat mug macam ni...

wah... comel.. sayang nak guna kan..

comel sangat! hehehe...sally pun selalu buat mug camni utk birthday :D

Bagus jugakan. Boleh tulis macam². Tak pernah tempah benda² macam ni lagi. =)

ZH Blogger

Dlu masa sekolah, sll wt mug tulis2 cmni. Lpstu hadiahkn pada kwn.hehe

stylo gak mug dia..congratulation yumida...

Regards,
-Strider-

Assalamualaikum dik Yumida...cantiknya mug tu...

menang mug sempena apa ni eh yumida? mmg cun mug dia tu..

Halo,. salam kenal, kami ikut promo yaa..
kami Mug Imut Bandung (http://www.buatmug.com) jual aneka mug murah, bahan mug, kardus mug, serta kertas Inject.
lokasi kami ada Jl. Gagak I No. 19 Surapati ( SUCI ) Bandung tlp.(022)91147817 - 081320620692
email : proprint_pinboo@yahoo.com
pin BB 1 : 27DFACC4
pin BB 2 : 25A536D3
terimaksih ........


EmoticonEmoticon