USB Travel Adapter

Memandangkan bateri handphone mudah habis, tercari-cari gak alat untuk mengecas bateri handphone. Powerbank belum ada lagi. Even setakat ni Yumida dah dapat hadiah 2 powerbank, tapi kapasiti powerbank tu tak dapat menampung jumlah mAh bateri handphone.

Semalam keluar, beli barang dapur. Sempat la jugak cuci mata, nengok barang-barang lain. Then, mata tertancap kat satu benda. USB Travel Adapter!!!! Wooooo…harga pun murah!

gambar USB Travel Adapter, fungsi USB Travel Adapter, harga USB Travel Adapter
Gambar USB Travel Adapter
Untuk handphone Samsung S4
Alat pengecas S4 dalam kereta
Harga: RM7.50

RM7.50 jer!!! Murah gilos! Then, Yumida mintak kebenaran pekerja tu untuk caj kat kereta, nak test berfungsi dengan baik or tak. Aah…semuanya OK! Terus Yumida beli. Yeyyyyy….dah ada caj bateri handphone untuk dalam keta. Murah lagi tu. Haruslah hepi kan..hihi..

Fungsi USB Travel Adapter:
-Can be used to charge any USB device
-Cable can be used to charge from any USB port
-Cable can be used for mioroUSB-TO-USB date sync

23 comments

eloklah sambar satu dengan harga yg murah...

tuari nak jugak beli,tapi tkut pulak nak charge dlm kereta..last2 beli powerbank je

very affordable.
asalkan berfungsi, boleh je guna, bukan selalu dapat jumpa yg murah camni kan? :)

Assalamualaikum yangg, alhamdullilah. murah tu. pasni dalam kereta dah boleh cas kannn. lepak market ke shopping mall bawa la powerbank tu. hehee ~~~

patut ada pon benda camni..bukak tenet sikit..bateri cepat je nak goal hehe

hakhak.. murahhhhhnya..

elok sgt dah tuuu :)

MUDAHLAH NK CAJ HP KLAU DLM KRTA NNTI..

murahnya harga dia.. senang boleh cas kat dalam kereta je..

ehh samala pengecas kita yumida putih juga ehehe

Wah hebat nie dik.
Cik akak k jak chaz biasa hihi.
Lak mok carik juak

Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Yumida...bestnya dapat USB Travel Adapter dengan harga murah...sape tak nak beli kalau dah harga murah kan dik...hehe..

ok jugak tu yumida...but be careful jangan selalu caj di dalam kereta nanti bateri kereta cepat kong....

Wah murahnya.. senanglah nak Yumida charge handphone lepas ni kan.. :)

Murah giler tu..rugi kalau x beli.

Suri.
Oh kira jadi sukalah nie.mudah guna saat kecemasan

last beli, cepat benaU rosaknya.. haish...

Pntg ada charger kat keta kalo xda powerbnk or powerbnk abis kuasa jgk.. hoho.


EmoticonEmoticon