Good news – internet bakal dipulihkan!

Alhamdulillah.. Baru je semalam Yumida mengadu pasal masalah internet. Ye la dah 4 hari ni tak boleh online dengan kuasa laju internet mangkuk satellite tu. Gara-gara adapter dia meragam. Even sekarang pakai broadband Celcom, tapi line dia slow. Tersemput-semput je rasa..

internet, santai

Petang semalam dapat good news dari hb. Katanya dah call technician kasi repair and tengok-tengokkan internet problem tu. Sabtu ni dia datang. Lega rasa… Yumida doakan moga proses membaik pulih internet tu berjalan lancar. Especially hari ni hari Jumaat, moga termakbul doa. Eeee…rindu bangat i sama itu internet super laju. Hihihi…

19 comments

kalau internet semput memang apa pun tak boleh yumida....

Alhamdulillah...semoga urusan Yumida dipermudahkan...^_^

kalau line internet meragam..nak buka blog pun tak ada mood..

Semoga masalah akan selesai dan kerinduan anda terubat.. :)

semuga cepatlah sembuh internet yea...

Assalamualaikum yangg, siannya. harap2 internet dapat access nanti (",)

seronotnyaaaaa..boleh online tanpa ada sekatan yg boleh buatkan kita stress. keep smile

Alhamdulillah.lepas nie boleh blogwalking ^^

stress kalau internet macam siput....

nnt jgn lupa singgah ke teratak kita ya yumida :)

yeay...nanti dah boleh berblogging seperti biasa..

hehehe..lepas ni lagi rancak la berblogging..

weweee ! zara pon ikut heppy ! hihihi

wa...best2
singgah sini..salam jumaat :)


EmoticonEmoticon