Pemenang Segmen Jom Beramah Mesra

Alhamdulillah, Segmen Jom Beramah Mesra telah pun berakhir pada 21 Februari 2014. Sebanyak 154 calon peserta yang bakal dinobatkan sebagai pemenang. Pemilihan pemenang ditentukan oleh random.org.

Peserta telah diberi tempoh masa untuk menyemak url penyertaan, Semak penyertaan anda: Segmen Jom Beramah Mesra. Beberapa penyertaan peserta dibatalkan kerana tiada halaman yang ditemui pada url entry yang dihantar. Juga atas faktor, blog tersebut tidak dapat dibuka. Now, jom beralih mencari pemenang bertuah. Jengjengjeng……

HADIAH:

1) Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Sponsor: Selim Zainal 

2) Jam tangan
Sponsor: Jarum Peniti
 

3) Jam tangan
Sponsor: Jarum Peniti
 

4) Dress
Sponsor: Yumida
 

5) Fridge magnet
Sponsor: Yumida
 

6) Fridge magnet
Sponsor: Yumida
 

Diminta semua pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon, url entry penyertaan, jenis kategori hadiah pada link sponsor yang diberikan di atas. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Segmen Jom Beramah Mesra. Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. Buat penaja hadiah yang baik hati, Selim Zainal & Jarum Peniti, Yumida juga ucapkan berbanyak terima kasih atas tajaan hadiah super awesome ni. Teng kiu semuanya :)

43 comments

tahniah kepada mereka..nampaknya bukan rezeki akak...

Assalamualaikum yangg, taniah buat pemenang semua. hehe murah rezeki mereka ~~~

Assalamualaikum dan tahniah kepada semua pemenang...

tahniah kepada yang menang.
Belum rezki Fuza lagi...

Hampir2 je nak sangkut. Hehe....btw, congrats untuk semua pemenang yg bertuah yerrr...

tahniah pada yang menang, syabas pada sponsor dan yumida (^_^)

tahniah kepada yg bertuah~ :)

congratulations to all winners...tumpang happy untuk mereka...

tak ada rezki kali nie :)..tahniah pemenang

weweeee !!! xdapat hadiah tapi bpuas hati dapat jalan2 ke blog psertaa.. nak smbung bw lagii pasni.. heheeh.. thniah kpd smua ! ^^

Alhamdulillah. Thanks Yumida and all sponsors.& Tahniah pada pemenang yang lain jugak...

Tahniah kepada Yumida berjaya anjur segmen dan tahniah juga kepada pemenang.

Wah tahniah kpd semua pemenang & syabas Yumida.. semoga terus sukses semuanya.. :)

Assalammualaikum...yumida,

thanks atas kepercayaan yang diberikan itu.. kepada pemenang sila hubungi mselim3. .. hadiah akan diberikan. Terima kasih sentiasa menyokong rakan2 blogger yang lain.

mselim3

eh.. eh.. eh.. saya menang..!!! waa.. terharu.. x sangka.. hehee

alhamdulillah. tak sangka menang. syukran awak !

tahniah kepada pemenang dan penganjur juga..next time anjur segmen yang lagi havoc yaa..hiii

Congrats kepada semua pemenang :)

Congrats kepada semua pemenang :)

tahniah pd pemenang.. sorry x smpt nk join la yumida..huhuuh...

diorang ni mmg bertuah la. hehe...


EmoticonEmoticon