Hadiah beg bling-bling & beg kosmetik

Alhamdulillah..rezeki dari rakan blogger. Menerima parcel dari gedung membeli belah terkemuka di Malaysia iaitu dari nile.com.my. Hadiah beg berbling-bling dan beg kosmetik.

 Beg bling-bling
Terpesona tengok beg ni. Sepantas kilat terkenang hari raya. Pakai beg ni jenjalan masa raya nanti, syoknye!

Terima kasih pada pemberi hadiah blogger Mieya Atiera. Mula-mula dapat hadiah ni, kaget jap. Dari siapa erk hadiah ni. Coz dinyatakan dari nile.com.my je. Then, bila ditilik-tilik beg kosmetik pink tu, baru teringat. Oh ya, hari tu dapat hadiah beg kosmetik dari Mieya. Jugak diinformkan pengeposan dari Gdex. Yeah…nasib baik masih ingat. Pelupa betul. Makan semut :)

Buat blogger Mieya Atiera, Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. Moga Mieya sentiasa dimurahkan rezeki. Cantik beg bling-bling tu, excited nak pakai raya nanti. Juga beg kosmetik pink tu, cun sangat dengan cita rasa Yumida minat kat kaler pink. Boleh letak lipstick, foundation, face powder, perfume, eyeshadow semua barang pompuan la. Hihihi… Thank you so much Mieya :)

31 comments

Wah, dapat hadiah lagi... Tahniah :))

Assalamualaikum dan tahniah lagi dik Yumida sebab menang hadiah lagi...murah rezeki adik...

banyak sangat hadiahnye.. sampai lupe spe yg bagi.. hehe.. pepe pun tahniah...

Assalamualaikum yangg, cantiknya beg tu! lambat lagi raya... hehee ~~~

wa... bestnya... dua2 cun... jeles jugak la ni..teringat ramadhan tetiba...rindu plak..

wahh dapat beg ehh. warna pink ya kacak :D

Wah, cantik-cantik.. Tahniah.. :)

Congrates dear, harap suka dengan hadiah tu :)

Cantiknya beg tu yumida..tahniah..

tahniah dapat hadiah..nak hadiah jugak boleh..kikikiki

http://www.chatchantek.blogspot.com/

alhamdulillah.... mmg cantiklah beg blink2 tu yumida...

tahniah. bestnya dapat hadiah. Munirah nak jugak boleh? hehe

congrate sys ., sys meh la join ni http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

Memang sesuai nak guna time raya nanti beg bling-bling tuh..

Bestkan dapat adiah Yumida..


EmoticonEmoticon