Beli shower Dettol dapat free refill 550 ml

Beli shower Dettol dapat free refill 550 ml
Shower Dettol 950 ml (active) + free value refill 550 ml (cool)
Harga: RM19.40

Pembelian berbaloi-baloi. Part free yang bez didengar tu. Hihi… Shower kat umah Yumida dah habis, so plan keluar memang nak beli shower. Biasa Yumida pakai brand Lifebuoy, wangi tau. Then, tengok promosi Dettol ni terus Yumida rembat. Jadi pengguna bijak. Kan kan…

Yeyyy… Dapat la produk Dettol yang jenis refill ni free dengan kandungan 550 ml. Ho yeah… Boleh la daku berbuih-buih manja dengan Dettol. Wangi, anti bakteria! Hidup sihat bersama Dettol!

27 comments

liz pnh guna bau ni, liz xsuka.. mula mula ok, tp bila da lm lm mcm xbest. warna oren best.

samala kita kalau ada yg free mesti gatal hati nak beli :D

klu beli barangan2 nie,memang suka cari yang ada free tu..hehehe

memang berbaloi kalau beli ni..kita pun selalu gak cari yang buy & get free one..he,he..boleh save tu..

jimat untuk bulan depan..saya pon klu leh yg mana ada free tu nak rembat..tapi kekadang nengok gak..nama je free tapi harga up sket..

Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Yumida...jadi pembeli yang bijak berbelanja...

hi, please visit my blog at bitasweet.blogspot.com

memang akak suka kalau free free...nih...

salam singgah ptg
sory x leh nak komen banyak bz day

Berbaloi-baloi. Habis je dalam botol, boleh terus topup. Tak payah susah-susah nak pegi beli baru.

kat glory mukah ke 2? hehe. . :D

tang refill tu best. tang harga.. tak best..

kmk suka mun free2 kedak tok. jimat. hahaha!

berbelanja bijak..hehe bagus..

nang berbaloi-baloi... hehehe... murah gik ya...

"Keep Smiling"
^_^

dulu pernah paka jap produk dettol nie..hehehe...menabung inti disini..

Regards,
-Strider-

mmgbijak..hehe.. kalau ada part yg free tu elok jgn lepaskan peluang utk membeli..haha

suka beli klu yg jen dpt free mcm nih..dpt jgk bjimatkan???


EmoticonEmoticon