SugarBun menyelerakan!

Ahad lepas, Yumida dan hb keluar..beli barangan dapur. Banyak kedai tutup, al maklum la cuti Chinese New Year. Nak beli barangan basah pun tak banyak pilihan. Beli kat kedai yang buka je. Yang peliknya, kedai makan orang Melayu pun tutup. Hikhik..ni raya siapa ni. Hadoi…so kte orang makan kat fast food restaurant. Nak tahu kat mana? SugarBun. Sedap!



Inilah yang Yumida dan hb order. Apa beza rasa ayam ni berbanding KFC & Marry Brown? Ayam SugarBun rasanya berempah, gorengan ayam juga perfect. Sampai ke tulang ayam. Berbanding tempat lain, Yumida selalu terkena isi ayam/tulang ayam masih kemerahan. Means tak cukup masak!

Lagipun di SugarBun banyak variasi menu makanan. Nak makan kari ayam, sup cendawan ayam, daging kicap, fillet fish, nasi lemak, sambal eco fish . Semua ada! Sedap! Order je apa rasa di hati mahu. Jom berkunjung ke SugarBun, pelbagai hidangan ada, pastinya sedap dan lazat!
Kredit foto: 1 2 3

11 comments

tak pernah lgi merasa mkn kat sugar bun

first time taw pasal sugarbun ni :)

picca ayamnya nakpak cam gelap sikit... sebab rempah yea? akk memang suka ayam goreng ni...

adehhh pagi-pagi dah tunjuk gambo makan ni hahaha. Tapi sugarbun ni tak banyak cawangannya kan. Kalau la ada bukak satu kat Desa Pandan mau gak nak try ni hehe.

tak pernah dengarlah sugar ban..ada area mana ye..

sewriously.. dah btahun2 zara xmkan kat sugarbun ni. bkn nya apa.. dah lama closed area pat zara tggl.. ada pat lain tp sgt jauh.. huhuhu

sugarbun ade dkr mane je ni yumida?bru 1st time dgr hehe..sian x


EmoticonEmoticon