Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 kini dilancarkan! Lebih berteknologi dan mempunyai ciri-ciri yang menarik! Agak-agak berapa la harga Samsung Galaxy S5 ni erk?

Baru je bulan lepas aku beli Samsung Galaxy S4. Now, dah dikeluarkan model terbaru. Lagi canggih dari versi aku nyer. Jeles i…hukhuk.. As long boleh call orang, boleh sent mesej pun dah mencukupi. Yang lain tu, kira bonus selaras dengan zaman serba canggih sekarang ni.

spesifikasi Samsung Galaxy S5, gambar Samsung Galaxy S5, harga Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 kamera 16 mp

Spesifikasi Samsung Galaxy S5:

-kamera 16 mega pixels
- 0.3s shot-to-shot time
-mempunyai mode HDR live: lets you see how the HDR photo will look like even before you take it
-mempunyai selective focus: it shoots a picture and you can choose the focus after the fact
- heart rate monitor placed just below the rear camera under the LED flash: put you index finger there and the device will tell you your heartrate
- fitness apps (S-Health 3.0 on board)
- fingerprint sensor: authorize PayPal payments with just a single swipe of your registered finger
-LTE connectivity with download booster mode where you can use both Wi-Fi and LTE for super-fast downloads
- Android 4.4 KitKat with support for OK
- back features a matte plastic with some dotted texture
- available in black, white and gold colors
Kredit to 1 & 2

Haaa…gitu! Canggih tak canggih u ools! Ada ker sesape nak beli Samsung Galaxy S5? Nanti share la picture dengan kita orang. Nak gak tengok dengan lebih terperinci. Nak dihadiahkan dengan orang tersayang? Itu lagi baik. Bertuahnya siapa yang dapat hadiah SamsungGalaxy S5 ni. Senyum meleret-leret!

40 comments

woahh canggihnyaaa. tapi mesti harga pun canggih juak.

kt blog shark ada gambo..
heheh..
tahun depan ler pulak beil S6

waaaaa teruja betul lah..rasa nak beli je tapi mesti mahal kannnn

amboi dah keluar yang lagi baru ^_^ ..canggih

wahh dah keluar ke ?? canggih sangat

Berapa rege dia ni... Hihi...klu compare dengan note3, yg mana lagi canggih agaknya yer? (^^,) Hihihi....

blm terpikir lagi nak tukar hanpong..mahal ni hihi

mesti lagi mahal nih! hahhaha

http://afifishamsuri.blogspot.com/2014/02/muslim-niaga.html

Fuuhhh.. arga pun msti kow2 ni.. hehhe

tak sempat nak kejar pun... tak pernah lagi pakai hp jenama samsung ni

hmmm.. baru xsampai setahun pakai s4. dah kuar s5 pulak.. :(

teringin nak beli samsung galaxy sIII mini jer..tapi sampai skrg lum dapat lagi...hehe..

Kak ina kalau nak beli kena tunggu Note2 kak ina ni jahanem dulu...he he.. klik2 iklan Laneige :)

ya Allah..memang tunggu S5..berapa lah harganya kan..fuh fuh..

asslamualaikum yumida...bestnya kalau dpt satu...:)

Wahh.. hebat.. 16 pixel tu kamera dia.. best.. :)

Assalamualaikum Yumida

tak terikut kita..

menarik spesifikasinya.. menabung inti..

Mesti meletop keyword ni!
Saya berangan nak beli S4...tunggu harganya turun giler2 lepas ni...hehe

baru berangan nk p beli note 3..skali galaxy s5 plak kuar..aduhhhhh ponin2..

bestnya... awesome... singgah menabung sekaligus..

Cantik memang cantik tp harga pon cantik jugak....beli lenovo jelah...hahaha

Assalammualaikum..yumida,

kekyword yg baik.. ramai orang cari informasi pasal samsung s5 nie.. kan.

mselim3

ada yg baru lagi.. hebatlah.. mmg Fiza pun suke ngn smart phone samsung nie...

samsung nyer produk makin lama makin cepat kuar...and tak banyak perubahan pun dari yang lepas..hehehe

Regards,
-Strider-

hahah...memey la mahal satu je da rm2,399 huhuhu...warna just ad putih itam biru n y unik ad warna emas....

berapa rege ni...?? kalo permulaan mesti mahal beringkek-tingkek kan.. huhu

Terliur pula saya tengok samsung ni.

Assalamualaikum yanggg, *glup* heheee~~~

bestnya kalau ada sendiri kan .. hehe


EmoticonEmoticon