Hadiah power bank

Alhamdulillah…rezeki. Menerima percel dari PosLaju Jumaat lepas. Bila dibuka, wah…dapat power bank. Yey! Syukur Alhamdulillah..

Mobile power bank (2600mAh)  
2600 mAh, cutstom
Ni kotak mobile power bank –muka depan-

  
Kotak power bank – belakang –

Hadiah power bank dikirimkan oleh blogger Bro Nan. Masa tu Yumida join kontes review blog dia. Alhamdulillah, dapat tempat ke-2. Bersaing sengit dengan blogger jaguh Zamani. Hihi.. Apa pun tahniah buat semua yang menerima hadiah power bank, juga buat blogger Nan, moga dimurahkan rezeki dan dapat result cemerlang dalam exam. Makasih :)

Pada yang ingin tahu, fungsi power bank ni untuk mengecas bateri. Sama ada bateri handphone, kamera, ipad dan sebagainya. Bergantung pada jumlah voltan mAh dia. So, bila dah ada powerbank ni, kita tak gusar bila handphone kita kehabisan bateri. Power bank penyelamat kita.

20 comments

Wah bestnya dapat powerbank :D tahniah..

wahhh..seronotnya...jeles ni... cantik colournya yumida

tahniah yumida...ok ai is jeles...salam isnin dear...

wah...rezeki tu yumida....tahniah....

wahhh.... congrats sis... best tue dpt hadiah powerbank~...

Wah! Gempaq tu hadiah dia.. Tahniah sis! ^_^

Assalamualaikum dik Yumida...wahh...tahniah akak ucapkan kat adik..

kalo ada budget lebih nak buy one for myself hehe

wah bestnya!nak powerbank jugak!heeee

untung dpt free power bank.. byk betol hadiah yumida dpt eh..untung laa... :)

wah.. bestnya dapat power bank... macam mane nak dapat power bank ni?

ni hadiah dari join contest
kat kedai pun ada jual
harga maybe sekitar rm35-rm29 macam tu kot


EmoticonEmoticon