Nak Jana Income Melalui Blog? Jom Daftar Nuffnang


As salam buat rakan pembaca,

Rentetan daripada entry ku semalam: Nuffnang Kasi Duit Laaa...Yey! Alhamdulillah, menerima respon yang sangat baik.

Sebut sahaja mengenai Nuffnang. Pastinya membuatkan rakan blogger sekalian menjadi tak keruan. Termasuklah Yumida sendiri, andai kata ada rakan blogger yang update mengenai Nuffnang ni..cepat-cepat jari ni ingin mengklik. Ingin membaca, ingin mengetahui kisah selanjutnya. Nuffnang oh Nuffnang..namamu saja sudah cukup membuatkan mataku berbling-bling.

Sambil beronline..apa kata kita aplikasikan iklan Nuffnang ni ke dalam blog kita. Dengan cara tu, dapatlah kita memanfaatkan aktiviti berblogging kita ni. Sambil berblog, sambil menjana pendapatan. Haaa...kan untung! Bagi aku sendiri, earning Nuffnang yang masuk menyemarakkan lagi semangat untuk kita berblogging. Yeah..go go go!

Semalam..aku dapat pertanyaan daripada rakan blogger mengenai Nuffnang ni. Nak tahu? Meh terjah:


Haaa...menjawab kepada persoalan yang diajukan di atas, Yumida akan berikan link tutorial, cara untuk mendaftar Nuffnang dan cara untuk memasukkan kod iklan Nuffnang ke dalam blog. Nak buat tutorial..tak reti. Huhuhu.. So, Yumida share kan link tutorial erk. Mudah je. Yumida dulu pun refer kat situ jugak. Cer try satu persatu. Mana-mana rakan yang belum lagi daftar Nuffnang ni..jom la. Mana tahu boleh dapat rezeki ribu riban. Alhamdulillah..

CARA DAFTAR NUFFNANG & LETAK KOD IKLAN NUFFNANG:
-Selamat Mencuba-

*Soalan mengenai kelebihan Nuffnang akan Yumida hasilkan untuk entry seterusnya. Insha Allah..

Menangi hadiah ankle bracelet & wallet dengan mudah

27 comments

perkongsian yang bagus untuk blogger yang baru nak cube naseb...all the best cikgu yumida!!!heheheh...

this is a great piece of sharing...all the best pada mereka yang baru nak berjinak2 dan belajar mengenai nuffnang... ^_^

assalamualaikum yangg, bestnyaa kawan2 semua boleh earning nuffnang. murah rezeki koranggg :)

kalo yang selalu dapat BE dari nuffnang tu, masyuk la. hehe

betul tu kak :) alang2 dh rajin tulis blog..x salah rasanya jana sedikit income..hheh

betul2 setuju...rezeki orang nak bagi kan...

bestkan? kongsi-kongsi cerita dalam masa yang sama jana pendapatan.. ^_^

Terbaik.

Apa yg penting kena pandai 'mesra' dengan nuffnang ini. Kekadang slow nak bagi income. :)

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/09/subsidi-dikenakan-ron-95-kenapa-tak.html

Thanks share ^^ jom la bernuffnang hehe

Kmk dolok bertahun juak baruk dapat BE. Huhu. Tapi bila dah dapat, alhamdulillah belum putus2 gik nya ada. Kmk arap ktk pun mcm ya juak ^^

lmk dah daftar, cuma sik pernah cash out jak gik, sebab sik berapa reti mok cash out tok. hee

Salam kenal..Betul tu...sambil berkongsi cerita, sambil menjana pendapatan sedikit sebanyak..thanks for sharing..:D
BW and follow...

kathy pun tak faham sangat sis..

dah pernah rasa duit hasil blogging ni.. hehe.. tq nuffnang..

ramai blogger yg mmg pasang iklan nuffnang ni kan.. pas tu kena rajin update n bw la kan.. ;)

Perkongsian yang menarik. Nuffnang antara yg best!

Assalamualaikum. thnks sis di atas pertolongan and penjelasan yang begitu detail sekali. thnks Q so much. bila dgr penjelasan akak rasa cam hari-hari nk update blog.haha ape2 pun thnkx a lot sis yumida.

muja dah frust ngan nuffnang,, sobss :'(

wowww....penerangan terperinci betui

wowww....penerangan terperinci betui

blog walking thx artikel yang bagus

memang sedang mencari tips ini. thank you laling.

dah daftar nuffnang dah. walaupun bukan matlamat utama untuk jana income dengan nuffnang, tapi seronok bila klik semakin banyak. hehe. cuma masih belum dapat earning utk cpuv lagi.


EmoticonEmoticon