Che Ta dan Zain Saidin jumpa Yumida

Siapa tak kenal pelakon popular RozitaChe Wan juga dikenali sebagai Che Ta. Semalam bertarikh 03/02/2014 Che Ta dan suaminya Zain Saidin datang berjumpa Yumida. Reaksi Yumida…gugup! Terkejut! Ye la, artis popular tuuuu! Nervous tak sudah jadinya. Salam dengan Che ta sampai terketar-ketar tangan. Che Ta macam biasa, cool dengan senyuman sweetnya.


Kedatangan Che Ta dan Zain untuk mendeko rumah mereka. Che Ta nak macam ni. Zain pulak nak macam tu. Memasing dengan idea sendiri. Aku pulak, asyik memerhati wajah Che Ta. Ayu sungguh Che Ta!

Disebabkan idea bercanggah, Che Ta merajuk. Hadoi…bikin aku pulak pening. Lepas tu aku advice kat Che Ta dan Zain, buat draft memasing kat sehelai kertas. Luahkan segala keinginan dekorasi yang diidamkan. Then, nanti dibincangkan bersama. Che Ta pun senyum. Fuh…lega beb! Kang tak pasal-pasal wartawan serang office ni gara-gara pengantin baru ni bergaduh. Tak mo la kan… Tetibe aku pulak popular nanti! Hahaha…

Dah siap! Che Ta dan Zain datang tunjukkan hasil kreativiti memasing. Boleh tahan wooo idea diorang ni. Masa nak explain kat Che Ta..tetibe…….kringggggggg! kringggggg! Perlahan-lahan aku gerakkan badan, buka mata. Apa yang bising-bising ni? Mengganggu sunggoh! Lenyap segala kehadiran Che Ta dan Zain, ku pandang sebelah ada insan tersayang bersama bantal busuknya. Oh…mimpi je rupanya! Kurang Hassam!

che ta, zain saidin
Che Ta dan Zain Saidin. Tak sempat aku nak snap gambar bersama. Kredit foto

49 comments

elehh.. dah agak mmg mimpi jer pun.. hikhik...

chait!! ni tido tak basuh kaki la ni hahahahaha :D

hahaha..ingatkan betul2..bestnyalah klu btl2 hehehe

Assalamualaikum yumida. hahaha lawak betul mimpi ni. hehhehe ;p

*sheila dah balas pm yumida tu. hehehee

kalau real memang tak tido malam lah yumida hehehe

punya lah bersungguh akk baca...cess...

ee, ktk tuk. pikey tek benar. duhal mimpi jak. haha

excited baca sampai habes.
tengkok2 mimpi jer . haha lawak laa...
baca ayat last sekali tu memng nak tergelak .

Assalammualaikum...yumida,

wahhhh.. mimpi rupanyer .. buat suspend aje...huhhuhu

mselim3

pls: ingatkan betul3 tadi, main teknik seo kan.. mselim3 dah boleh baca..hehehe....pape terbaik.

paling tak best bila mimpi tu tak ada happy ending kan....hehehe

Eeee suspen betul! Mimpi rupanya..

dgn smgt ny zara baca then ikut excite.. rupa2 nya.... aceceh sis ni.. hikhik

Tengok tajuk jer terus terjah... aku terkena rupanya!
Bijak Yumida...bijak... :)

kak yumida saja kenakan org :P hehe

mimpi yang indah tu..hehehe

suspense sungguh. kalaulah dpt jumpa betul2 kan best. hehehe

Baruk nak jeles kamek. Rupanya mimpi ajak. Hahaha.

ceh...dah gigih baca rupanya mimpi..hehehehe

Regards,
-Strider-

hahah kelass gitu mimpi cik ta dgn zain

hahaha. adoi.. terkena sudahh!!

Hadoyaii, ingatkan betul tadi. HIhihi... Saya pernah jugak termimpi che ta. Kelakar mimpi saya tu.. Hehe..

gara-gara terlampau minat...hihi

hehe sebelum baca entri akak, fae dah agak ne gerenti mimpi hehe betul tekaan fae hehe

hahaha.. agak dah.. agak dah.. :DD

wow, retis jumpa kak yumi..hebat haha..mimpi2 pun mimpi lah..asal bleh jumpa ye kak hhehe

hehe. semangat PG membacanya tau :D

hahahahha ^_^ mimpi rupanya

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Yumida...mimpi itu satu mainan tidur,tapi kadang mimpi tu macam betul pulak..hehe..

Ceh ingatkan real tadi, baru nak makan hati berulam jantung...Hehe

Punya khusyuk baca... Lama dah tak kena macam ni. Thorbaekkkk.

Haha.. citer mcm real giler cik yumida.. ^^

iye iye je ingatkan jumpa betul2 . haha .

Ala bersungguh2 Kak Lya baca
Hambikk kau mimpi upernyer hahhahaa


EmoticonEmoticon