Segmen Ben Ashaari: Impian Ku, Seorang Blogger!

KLIK BANNER UTK JOIN SEGMEN BLOGGER POPULAR BEN ASHAARI

LATAR BELAKANG BLOG YUMIDA:
-blog ni ditubuhkan pada tahun 2009.
-blog bernichekan personal. Adakalanya menjadi rojak. Macam-macam ada. Haha…depend dengan minat apa yang nak di story time tu.
-aku? Seorang blogger wanita. Berkongsi mengenai minat, hobi, pendapat umum menerusi laman blog.

KELEBIHAN BLOG YUMIDA:
-ada update mengenai drama tv dan program tv di blog. Penceritaan berdasarkan pengalaman sendiri menonton di tv.
-ada tips melancong, perkongsian resepi buatan sendiri, tips beriklan bersama Nuffnang.
-membuat review berkenaan produk yang dibeli dan berkongsi testimoninya sekali.

IMPIAN YUMIDA SEBAGAI BLOGGER:
-moga apa yang dikongsikan kat blog memberi manfaat buat pembaca.
-moga dengan berblog, dapat menjana side income.
-nak join lebih banyak peraduan online. Kot-kot ada rezeki menang. Hihi.. Contoh? Haa..korang boleh join jugak contest yang aku excited nak join ni, mana tahu rezeki buat korang semua.
Hadiah hot menjadi rebutan:
-pernah jugak berimpian nak join event bersama blogger, contoh join event Nuffnang, join event Denaihati. Belum lagi kesampaian..pasalnya daku tinggal di hujung dunia. Hope suatu hari nanti, aku berpeluang menyertai event-event sebegini. Nak jugak merasa, menjadi blogger busy ke sana ke mari. Hihi… 

22 comments

assalamualaikum yumida...selamat bersegmen yer...

Assalamualaikum dan singgah ptg dik Yumida...selamat bersegmen dan semoga berjaya....

yumida memang rajin! tak dinafikan.. hihihih

Syabas Yumida....

Fuza pun join juga
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Salam sis.. Kathy pun join juga..

Kathy dah tukar link baru. Jemput singgah..

kathyrbain.blogspot.com

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, selamat bersegmen k... : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

Moga impian Yumida bakal terlaksana. Insha Allah ^_^

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

sy dtg dr segmen yg sama :)

http://hati-qaseh.blogspot.com/

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

:) selamat jumpa kawan baru ...

www.hasrulhassan.com

Sama la impian kita :) Semoga impian tercapai kay ^^

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html


EmoticonEmoticon