Menang Segmen Nuffnang

Alhamdulillah, syukur. Menyertai segmen/giveaway/contest adalah menjadi kegemaran diriku. Selagi syarat penyertaan simple dan line internet berakses dengan cemerlang. Bulan Jun lepas, aku dengan terujanya menyertai segmen yang dianjurkan oleh blogger Shida. Blogger yang dikenali ramai.

Dalam segmen tersebut, meminta untuk menceritakan kisah pengalaman beriklan bersama Nuffnang. Pastinya, semua blogger pernah mencipta momen bersama Nuffnang. Termasuk aku sendiri. Nak tahu kisah aku bersama Nuffnang? Jom baca: Pengalaman Beriklan Bersama Nuffnang.

Pada masa yang sama, sedikit tips aku selitkan. Manalah tahu ada yang berminat nak timba ilmu. Sambil baca, sambil sedut ilmu, fahami, praktikkan. Insha Allah, moga perkongsian yang dipaparkan menjadi manfaat buat blogger yang turut sama meletakkan iklan Nuffnang di blog masing-masing.

Part mengujakan, bila mengetahui result segmen Nuffnang ni dah keluar. Ramai yang join woo. Masing-masing dengan pengalaman unik dan berharga bersama Nuffnang. Ada yang pernah joint event yang Nuffnang anjurkan. Bukan sekali, malah beberapa kali. Jeles i tau. Memandangkan diriku yang jauh di hujung dunia, terdetik di hati nak simpan impian join event Nuffnang suatu hari nanti. Insha Allah.. Tetibe mataku tertancap dengan…

Tempat Pertama : Entri Nuffnang Paling Menarik
http://umikasum.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
Hadiah:
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM100 Zalora + Voucher Discount Legoland + Kad Raya LE dari Blog Shida

Terkezut. Terharu.. Terima kasih buat juri yang sudi judge karangan Nuffnangku. Happy! Rezeki melangkah ke bulan Julai. Alhamdulillah…Thanks bebanyak Shida, thanks semua juri, tahniah jugak buat kengkawan yang lain. Pssst! Korang ada join? Meh check result Nuffnang kat sini: Pemenang Segmen I Love Nufnang by Dunia sebenar Shida.  

Berakhirnya bulan Jun 2014 semalam, genaplah setahun aku beriklan dengan sempurna bersama Nuffnang. Sambil berblogging, sambil menjana side income. Manfaatkan peluang beronline dengan sebaiknya.  

Menang Segmen Nuffnang, earning nuffnang, cashout nuffnang
Rezeki beriklan bersama Nuffnang genap setahun (Julai 2013 – Jun 2014)
Syukur Alhamdulillah…

43 comments

waaa...untung lah umi ,ambik masa berapa lama nak collect ribu raban tuh...hehe

wah~tahniah...rezeki...:) Menang Segmen Nuffnang

Tahniah Sis... jadi sumber inpirasi pula :D

Tahniah dear, memang rezeki yumida menjadi sungguh dengan Nuffnang. Semakin cintan yumida ngan si dia pasni hehe :D

setahun 3k mmg hebatlah awak ni ...

tahniah kak.....suka baca blog kak....cantik header...

assalamualaikum yanggggg, alhamdullilah taniah ye. murah rezeki awak.. banyak gila earnings, kelabu mata sheila tengok. heheeeee T_____T"

Assalammualaikum... yumida,

tahniah yer menang.. yumida memang berbakat.. nuffnang pun sayang kan. Pape tahniah sekali lagi,

mselim3

Tahniah Yumida....kagum dengan pencapaian Yumida...

tahniah Yumida dengan rezeki yang melimpah ruah..

Banyawk juga. Tak pernah lagi cashout. hehehe...

ZH Blogger

Alhamdulillah & Tahniah ... Semoga murah rezeki kita bersama ...

Syukur alhamdulillah yumida ;)

alhamdulillah rezeki kitak....rajin ngan sik rajin jak.

wahhh...byknye..N baru tahun ni nak aktif..tahniah!!

Tahniah. Syoknye menang kan.

taniah.. murah rezeki yumida.. :)

Alhamdulillah TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ..banyak untung la hehehee

Alhamdulillah tahniah Yumida.. :) :)

Tahniah kak yumida..perhh azwar setahun lebih tak cecah 100 pun... xD

tahniah kak yumida!! :)

ya Allah kak, banyak tu total cash out..:O

yumida memang bertuah orgnya..tahniah.byk tu

Srnk tgk rezeki Yumida ni..hrp2 blh ikut jejak Yumida jgk satu hari nnti..

perhhh banyak nye income hehe..
tahniah, rezeki tu kak yumida :)

Wahhh.. teruja tengok angka iklan nuffnang tu.. ehehe. mohon tunjuk ajar ye kak yumida mcm mana nak dapat banyak tu dgn nuffnang, baru nak berjinak2 ni..ehehe

irsyahealthyhouse.blogspot.com


EmoticonEmoticon