Blogwalking ketika puasa, makin meningkat atau merudum?

Nak buat survey. Pandangan u olls sendiri. Sempena bulan Ramadhan ni, bulan berpuasa bagi umat Islam. Bagi korang sendiri, time berpuasa begini adakah misi blogwalking korang makin meningkat atau merudum?

Blogwalking ketika puasa, makin meningkat atau merudum?

Ye la, bulan puasa..perut lapar, perut berkeroncong, digoda dengan bermacam grafik bayangan makanan, lemah, lesu, letih, tak bermaya, rasa malas, kurang tenaga. Adakah segala faktor di atas mempengaruhi aktiviti blogwalking korang?

Atau bilangan blogwalking korang makin meningkat? Ye la, dah bulan puasa tak perlu nak lunch kat kedai, tak perlu masak di rumah untuk tengah hari. Lebih banyak masa terluang. Mungkinkah dengan masa yang banyak terluang tu digunakan untuk beronline? Melakukan aktiviti blogwalking. Tettttt…jawapannya ada pada anda. Cer citer….

57 comments

licha slow skit. sbb skrg dh tukar kerja baru ..

Abe kie x sempat nk BW lg sbb ngantuk n letij. Nk buka pc pun malas. Hujung minggu maybe ada masa sikit...

tetap sama..tetap blogwalking walaupun ailio menjejes sebaldi..

amboi..apakah faktor menyebabkan ailio meleleh sebaldi..hahaha

aah kan klo direct dri sahur terus solat subuh terus berkemas ke tmpt keje..mmg ada kemungkinan kita akan rs ngantuk
especially bila dah waktu tghari..rs letih

ooo..moga dipermudahkan urusan licha di tmpt baru

mudah anum ber-bw
guna smartphone cara paling mudah online di mana2

time bulan posa banyak buat aktiviti lain ler...may be jatuh merudum...aduhai...

assalammualaikum sis.. salam ramdhan =D

Zara ni blom masuk bulan puasa pon blogwalking dah bkurangan .. huhuhu.. komitmen lebih kat family dan kerja wat masa ni jadi blog pon terbai sket.. huhu =')

ada masa BW kalau tak ada masa x dpt BW sebab kerja berlambak hehe

rasa makin meningkat sebab waktu rehat diisi dengan blogwalking..

Tetap akan bw kalau ada masa. Sekarang ini baru ada masa nak bw

kurang kot.. feel kureng..hihi.. anis baru je dpt bw hari nie.. huhu

rasa macam sama ja kot..malam kurang berblogwalk sebab terawih lepas tu tido haha

sama jer sebab kat opis.. huhu

Blogwalking sini ;) kne rajin jugak heee nk dptkn info, berkenalan n increase traffic!! ;) selamat berpuasa kak yumida

tak ada beza..just lunch time lebih banyak masa blogwalking..=)

Merudum kot coz BW selalu waktu malam sebelum tidur..sekarang dah ganti dengan terawikh..balik aje dah 11 malam..so tak sempat nak jalan-jalan..kecuali lunch hours..

tak sempat nak blogwalking. sebabnya dah masuk semester baru dan banyak kerja kena buat .. sob .. sob T.T

Huhuhu sehari dua ni kurang sikit singgah kat tertentu jer ..tapi akan okey balik lepas ni hehhee

Usaha nak memperbaiki BW untuk arini ..

tengok mood juga... seperti biasa.
Tetapi seharusnya lebih baik lagi kan? :)

arr..rasanya lbih krg kak.mlm xpat bw glak..

saya rasa BW saya maintain ja kot...tak lebih tak kurang..sederhana je..sama mcm bulan lain..kehkeh..

lya bw mcm biasa..tpi kengkangan masa byk keja kat opis membataskan nak bw.tapi akan cuba juga curi2 masa

rasa krang skit kot, tengok mood, hehe malam plak krang BW sbab terawih..:)

MV mmg merundum tak kira lah puasa or tak

Nat tetap tak dapat BW ... sebab Lunch hr memang kebiasan solat dirumah .. alahai orang yang rumah dekat je ngan opis kan ...

huhuhu ambil sunat tidor kejap .. tapi arini terlelap2 ms driving tp atas katil xnak lak mato ni lolap ... ngade kan?! ..

lagi byk masa pd waktu siang kecuali malam ...

malam sibuk sikit..habis masa di masjid

selamat berblogging serta berpuasa..

bw ttp sama kot..ikut moog la

Sama saja xkira bpuasa atau tidak..

pada ika merudum tu macam teruk sangat, haha
tapi as for me laa, ika kurangkan sedikit aktiviti ika berblogging dan berblogwalking sepanjang bulan puasa ni sebab nak fokus untuk kumpul ibadah lain dan terawih :))

klik3 iklan kak yumida sekali :)

Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf sekiranya ada kata2 atau perbuatan yg myinggung ati blogger yg lain..selamat menjalani ibadah puasa dan ibadah lain di bulan yg mulia ini..

Selamat menjalani ibadah puasa buat semua blogger..

Semakin meningkat sebab malas nak bergerak ke cney2. Hahah.

mun kmk makin slow juak kali eh. ntah la. mcm sama pun ada juak tangga mek. hehe

merudum tu macam mengarutlah plak..hehe..still maintain, nak terlalu blogwalking tu takde masa. Bulan ini masa terluang pergi masjid, n pagi kerja..ermm :)

Moga semakin menaik dalam bulan puasavyg mulis ini

SLOW jugak. hehe

http://pemudattbc.blogspot.com/2014/06/syeikh-zainul-asri-tazkirah-1.html

Sama jer kot ... Ada masa sesuai berBW ler saya ... Tapi tu lah kadang2 tu xsempat nk tinggal jejak ... Sorry ...

saya dah create blog baru.. ada masa singgahlah yumida www.nurulsays.blogspot.com readers mmg merudum ehehe start dari 0 balik so kena kerja keras lah lepas ni :)

Akk sama je. Bw dgn fon je.

Awal puasa ni agak sibuk sikit.. tp akan ttp usaha utk bw juga selagi diizinkan.. :)

tgk keadaan, bila free baru mulakan aktiviti hehe


EmoticonEmoticon