Kad Raya dari blogger Kathy

As salam buat semua,

Alhamdulillah, semalam sampai sampul surat berwarna putih. Nipis je. Hb bagitau maybe dalam sampul tu mengandungi kad raya. Aku pun terus excited buka. Yeah..betul tekaan hbku. Memang kad raya!

Ooooo…aku dah ingat. Sebelum ni, ada kak Kathy minta alamat. Baru sampai semalam. Thanks kak Kathy. Unik kad raya ni coz ianya didesign sendiri oleh kak Kathy. Santek! Pink kaler tau. Peberet kaler I tuuuu…

Kad Raya dari blogger Kathy
Kad raya ekslusif dari kak Kathy

Berbicara pasal kad raya, selepas zaman sekolah menengah jarang dah aku terima kad raya. Al-maklum lah geng dah jauh-jauh. Lepas bergelar blogger, ramai rakan maya tanpa mengira lokasi mengutuskan kad raya buatku. Makasih u olls. Ada jugak yang masih teringat kat diri ini yang tak berapa nak fofular. Hihi..

Baca news haritu, pihak pejabat pos tetapkan 50 sen setem untuk pos kad Raya tahun 2014 ni. Promosi pos tuuu.. Biasa, kalau sampul surat putih bersaiz kecil setem ditetapkan 60 sen. Nak tahu penetapan perletakan nilai setem? Jom baca: Nilai setem mengikut jenis surat

Once again, makasih kak Kathy atas kad Raya yang comel ni. Selamat menjalani ibadah puasa buat kak Kathy sekeluarga. 

26 comments

Dah lama tak dapat kad raya huhuh

wau..best lah dapat kada raya..akak pun dapat jugak dari blogger khaty..

best rasanya bila dapat kad raya pos ni kan...nostalgia sangat :)

Bestnya dapat kad raya..dah lama tak dapat kad raya..semua hanya kad digital jer..

Tetiba teringat zaman sekolah dulu btukar2 kad raya..mengamit kenangan la plak..hihihi..

sekarang jarang orang bertukar kad dah..

saya pun tak dapat lg kad ni hehe

saya pun tak dapat lg kad ni hehe

yg share2 tukar kad tu yg best hehe

tukar2 kad raya dgn blogger best. hehe

alhamdulillah sampai juga...maaf lama tak singgah blog yumida..bz entah apa↓ je akak skrg ni..heheheh.

Wah.. saya pun dah terima jugak.. :)

Wah wah wah suka la tu dapat PINK ..

dah selamat sampai.. tahniah kak yumida..:)


EmoticonEmoticon