Duit Raya Untuk Anda! Jom Sertai Bersama!

Assalamualaikum & salam sejahtera u olls,

Nak heboh kat korang yang sekarang ni tengah berlangsung segmen yang aku anjurkan. Segmen simple. Tak perlu buat entry. Tapi kalau korang nak buat entry pun bagus jugak, sebagai hebahan buat kengkawan di luar sana. Pada yang buat entry tu, makasih banyak-banyak. Boleh tolong promosi segmen ni. TQ.


SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog Yumida & add Google+ Yumida Huda
3. Klik G+

4. Klik post FB → klik NOT SPAM

Contoh:
Klik link dalam post FB

Klik pada NOT SPAM. Tunggu hingga paparan selesai loading.

5. Hantar penyertaan anda di MISTER LINKY sahaja (bahagian bawah entry).
6. Penyertaan boleh dihantar setiap hari. Setiap penghantaran penyertaan wajib mengulang langkah pada syarat penyertaan nombor 4. 1 hari 1 penyertaan sahaja. Memandangkan segmen ini berakhir pada 2 Ogos ini, so anda ada banyak kali peluang menghantar penyertaan.
7.***Cara submit penyertaan buat kali ke-2, ke-3 & seterusnya di Mister Linky:
Submit guna pertambahan nombor pada hujung nama. Boleh tengok contoh peserta no. 2 & no. 29. Orang yang sama. Juz pada hujung nama ditambah dengan nombor. Supaya dapat masuk ke sistem Mister Linky. 

Tamat: 2 OGOS 2014 
(atau mungkin akan ditamatkan lebih awal daripada tarikh tersebut)

PEMILIHAN PEMENANG: Random.org

HADIAH:
Duit Raya + Fridge magnet London x 1 pemenang
Duit Raya + Mini sling bag (kids) x 1 pemenang
Duit Raya + Keychain England x 1 pemenang

Pada yang menyertainya. Terima kasih atas ke-sporting-an anda semua.

SENARAI PESERTA SEGMEN RINGKAS DUIT RAYA:
Isikan NAMA ANDA & submit URL BLOG anda di Mister Linky di bawah.

83 comments

TERIMA KASIH
ANDA PESERTA PERTAMA :)

tq syu..olwes sporting support segmen yumida

done... nice segmen kak yumida hehe

kak yumida kena accept friend AA dulu bru AA boleh like status kak yumida :)

oh ye ke. part like tu x wajib. yg wajib klik not spam je. nanti akak ubah syarat atas.

saje buat entry.. mane tau kot2 ade kwn2 nak join.. takpe kan?

http://www.suesopian.com/2014/07/duit-raya-untuk-anda-jom-sertai-bersama.html

Heheehe akak dah KLIK awal2 dahh ..Tak tahu plak ada segmen ..
Ok Kak Lya JOIN ya

Moga2 lepas ni takder la SPAM lagi ya Yumida ..

http://puterikusayang93.blogspot.com/2014/07/duit-raya-untuk-anda-jom-sertai-bersama.html

assalamualaikum izinkan saya join eaa.ramadhan kareem.

Assalammualaikum..yumida,

done.. orait.

mselim3

memudahkan kerja lepas ni kan

oh makasih bebyk. thanks sudi promosi segmen ringkas ni :)

Done Untuk Hari Ni .. AHAD 20/7/2014 ...

Nak buat camner lagi ya Yumida ..Dah letak link seklai kat Mr Linky ..Dah tak dapat nak submit lagi dahhh sebab dah Submit semalam ... Akak komen kat kotak komen jer la Yumida ..

submit guna pertambahan pd hujung nama
blh tgk contoh peserta no. 2 & no. 29
org yg sama
juz pd hujung nama ditambah dgn nombor
supaya dpt masuk ke sistem mister linky

ada masa nty Munirah join..hehe

Ok Yumida kak lya dah faham ..Done submit ..

Akak....
kiera pon ada masalah yg sama . Fb kte blog kiera spam. Sedihhhhh :'(

Welcome kak..best join segmen akak..simple sgt..hehe

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/07/duit-raya-untuk-anda-by-yumida.html

tu la..pasalnya xde buat benda menyepamkan url blog kat fb
tetibe terkena..hangin je rasa..hihi

okey dah siap... good luck to me!! :D
and good luck to all

saja mai singgah blogwalking dari blog MiaLiana.Selamat Menyambut ramadhan ke 23 naa..MiaLiana rajin kumpul LINK blogger2 lain.membuatkan kita semua lebih dekat antara satu sama lain... ;-) aku tekan enter ja hehehe sorry ;-)

Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

Done hari i punya ............

Hari ni punya siapppppppppppp ...Esok lusa tak tau la lagi ..sebab kalau jadi esok Kak Lya dah blk kg .

Cantiknya header blog raya Yumida nih..

Tak pandai nak buat header blog cantik macam tuh.. tak de seni macam ni laa..

tahniah yumida..

http://izza-sakura.blogspot.com/2014/07/pemenang-segmen-illustrasi-comel.html

selamat hari raya kak yumida..
maaf zahir dan batin :)

selamat hari raya kak yumida..
maaf zahir dan batin :)

tahniah yumida..

http://www.myfizwan.com/2014/08/pemenang-untuk-give-away-contest-by.html

tahniah..

http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/pemenang-giveaway-puasa.html


EmoticonEmoticon