5 Gajet Popular & Eksklusif Piala Dunia 2014

Gajet Popular & Eksklusif di Piala Dunia 2014


Piala Dunia 2014 kini hangat disiarkan menerusi kaca tv. Peminat bola sepak pastinya tak mahu ketinggalan melihat aksi dipaparkan oleh pemain bola sepak kegemaran masing-masing. Di [.com] menyenaraikan 5 gajet eksklusif yang dapat membantu pengguna gajet memaksimumkan masa menonton perlawanan pasukan pilihan masing-masing.

5 Gajet Popular & Eksklusif Piala Dunia 2014, gajet untuk menyaksikan bola sepak piala dunia, iKettle, Philippe Starck My World Sofa, iPad Air, Humax HDR-1010S, Elgato’s Eye TV, 5 gajet popular 2014
1. iKettle
iKettle dilengkapi dengan sambungan WiFi membolehkan anda membancuh kopi atau teh tanpa perlu ke dapur. Anda hanya mengambil air panas yang telah siap sahaja dan ia sungguh menjimatkan masa.

5 Gajet Popular & Eksklusif Piala Dunia 2014, gajet untuk menyaksikan bola sepak piala dunia, iKettle, gambar Philippe Starck My World Sofa, iPad Air, Humax HDR-1010S, Elgato’s Eye TV, 5 gajet popular 2014
2. Philippe Starck My World Sofa
APA yang menarik dan membezakan set sofa pintar ini adalah ia dilengkapi dengan beberapa ‘port’ pengecas USB dan pengecas tanpa wayar Duracell. Malah, anda juga tidak perlu bimbang kerana kabinet yang terdapat di sebelahnya juga dilengkapi dengan ‘port’ kuasa elektrik yang boleh digunakan untuk mengecas pelbagai gajet dan peranti lain, misalnya komputer riba. Dengan saiz dan ciri-ciri rekaannya yang selesa, anda juga boleh tidur lena seperti meletakkan badan di atas katil.

5 Gajet Popular & Eksklusif Piala Dunia 2014, gajet untuk menyaksikan bola sepak piala dunia, iKettle, Philippe Starck My World Sofa, gambar iPad Air, Humax HDR-1010S, Elgato’s Eye TV, 5 gajet popular 2014
3. iPad Air
iPad Air dilengkapi dengan aplikasi Sky Go dan pelbagai laman sosial yang lain yang membolehkan menyaksikan liputan Piala Dunia di mana sahaja anda berada.

5 Gajet Popular & Eksklusif Piala Dunia 2014, gajet untuk menyaksikan bola sepak piala dunia, iKettle, Philippe Starck My World Sofa, iPad Air, gambar Humax HDR-1010S, Elgato’s Eye TV, 5 gajet popular 2014 
4. Humax HDR-1010S
HDR-1010S direka untuk penyimpanan rekod yang besar. Ini bermakna anda berpeluang untuk merakam kesemua 64 perlawanan dan tidak akan terlepas menontonnya sekali lagi selepas itu. Dengan teknologi ‘Free Time’, anda juga mempunyai pelbagai pilihan jika terlupa untuk merakam salah satu perlawanan sebelum ini dan ia amat sesuai digandingkan dengan televisyen bersaiz besar dan pintar.

5 Gajet Popular & Eksklusif Piala Dunia 2014, gajet untuk menyaksikan bola sepak piala dunia, iKettle, Philippe Starck My World Sofa, iPad Air, Humax HDR-1010S, gambar Elgato’s Eye TV, 5 gajet popular 2014
5. Elgato’s Eye TV
Elgato’s EyeTV merupakan idaman kaki gajet. Cuma plug ke ‘dock’ yang terdapat di iPad anda, ia akan menarik isyarat televisyen kepada tablet tanpa menggunakan sebarang data internet.

Canggih tak? Sure harganya juga canggih! Sesiapa yang tak ingin terlepas menyaksikan team bola pasukan kegemaran, bolehlah mencuba salah 1 gajet ekslusif di atas. Gajet istimewa, eksklusif untuk Piala Dunia 2014.

29 comments

memang zubbb!!! canggih hehe..

Assalamualaikum yangg. walahiii sheila memang selalu je terlepas tengok bola. tak dan laa. anak tdo, umi dia mengantuk sekali. hiewhiew singgah menabung invest smart sini~~~

wow memang cangggih belaka

menabung lagi sekali cne :)

wow.. canggih.. tak mampu N gamaknya nak ada benda cam ni huhu

homaiii...nak letak kat rumah la ...hahaha

Dahsyat , Canggih nya teknolig zmn skrg

Canggih kemain lah. To mesti mahal gilaa. Heh!

benda canggih, confirm mahalll

Wow wow wow macam2 ader hehehee

Wahh.. hebat & canggih semuanya...

wow!! gila canggih!!! Mesti harga pun canggih canggih

Canggih gilak2. Mowk jwak. Heheh.


EmoticonEmoticon