Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My


Nile.Com.My???
Nile.Com.My merupakan bisnes online terkemuka di Malaysia. Menjual pelbagai barangan merangkumi pakaian, beg, kasut, sandals dan sebagainya. Part mengujakan ada diskaun lagi tau. Especially bila tibanya musim perayaan. Menggoda habis sale jualan. Kini, Nile.Com.My melancarkan segmen terbaru sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri. Siapa nak duit raya RM300 daripada nile.com.my?? Meh serbu sekarang!

Hadiah duit Raya dari nile.com.my :
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

Seronoknya kalau dapat duit raya RM300. Banyak tu! Dengan RM300, macam-macam boleh dibuat. Perancangan aku sendiri, dengan RM300:
-RM100 untuk beli baju raya anak-anak buah
-RM50 makan bersama keluarga di rumah (BBQ dan steamboat)
-RM50 duit raya budak-budak datang beraya (RM2 x 25 orang)
-RM100 masuk tabung simpanan

Itulah perancangannya. Itu pun kalau ada rezeki. Alangkah seronoknya jika terpilih sebagai pemenang bertuah. All the best buat semua.

CARA MENYERTAI:
1. Letak tajuk: Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My
2. Letak banner seperti di atas dan linkkan ke:
3. Ceritakan bagaimana anda manfaatkan hadiah RM300 untuk kegunaan Ramadhan atau Raya nanti.
4. Submit penyertaan dengan menghantar butiran ke email: give_away@nile.com.my 
Letak tajuk: Raya GiveAway (Nama anda)
a. Link entry:
b. Nama anda:
c. Nombor handphone :

SEMAK KEPUTUSAN
Klik link INI pada 23/07/2014

PEMILIHAN PEMENANG
-menggunakan random.org

Tamat: 21/07/2014, 11.59pm

15 comments

sy klik web tu xde pn cara2 nk join cmne..xphm la sis..huhu..

bagus jugak join ni...tapi mcm mana nak join?tak ada link pun...ini sponsor entry ke ape? :P

bestnya hadiah..all the best..

menarik..lya pernah join tpi tak ada lucky..nak cuba lagi la sekali..gud luck yumida

menarik adiah tu..apapn good luck Yumida..

gud luck kak yumida ;)
AA join gak hehe

nya linkkan ke web nile ya
actually entry yg dah siap submit ke email web nile
contoh:
Email ke give_away@nile.com.my dengan tajuk :

Raya GiveAway (nama sendiri)

a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. H/p Number :

gudluck kak..syu pon dah join..

Goodluck ;D mok joinnnnnnnn!

good luck Yumida..saya pun baru join..


EmoticonEmoticon