Balik kampung cuti Raya! Horrey!

As salam buat semua rakan pembaca, Alhamdulillah..hari ni on the way balik kampung. Perjalanan ambik masa 11 jam. Ya Allah, permudahkanlah dan lancarkanlah perjalanan kami ini. Moga kami selamat sampai ke destinasi. 

U olls bila cuti Raya? Ada yang dah start balik kampung erk? Kek 4 biji dah siap, biskut 2 jenis dah siap. Yeah..ada la sikit sumbangan buat emak ayah kat kampung. Bila ada ole-ole di bawa balik, baru ada semangat sikit. Kan kan..

Selalunya every year celebrate Raya aku beli bunga api untuk di bawa balik. Ala bunga api yang murah tu. Yang kaler merah berbatang kecil tu. Tahun ni takde, coz nak jimat. Hihi.. Apa pun sambutlah kedatangan Syawal dengan penuh kesederhanaan. Jangan membazir. 

26 comments

selamat bercuti dan selamat hari raya... :)

selamat balik kampung kak yumida!

selamat bercuti hati2 dalam perjalanan

syira sabtu ni balik kampung...ehehe

Selamat berhari rayaaaaa ! :)

Selamat bercuti kak yumida. Best tuuu balik kampungg

uishh..balik mn tu, lama nye perjlnn..kematu vontot hehehe..semoga slmt semua k

have a safe journey ye yumida..

yey yey yey balik kampung yey yey yeybalik kampung hati riaangg

selamat bercuti dan selamat balik kampung

seronoknya Yumida dah balik kampung..huhuhu..masih bekerja sehingga esok..

selamat jalan dan selamat pulang

AA tak balik kampung lagi ni huhu

SELAMAT HARI RAYAAAAAAA ! hehehhe! jemput lah singgah blog kita!
www.kaio.my


EmoticonEmoticon