Samsung Electronics Jenama Terbaik Asia

Jenama Samsung sudah tidak asing bagi kita. Malah aku sendiri turut memilih jenama Samsung masa beli  tab dan handphone: Samsung Galaxy S4 i9505 dan Samsung Galaxy Tab 3 7.0. So far, penggunaannya memuaskan hati. Kamera ok, sound ok, bermacam applikasi ada.

Baru-baru ni, Samsung Electronics telah dipilih sebagai jenama terbaik. Bukan sahaja dinobatkan jenama terbaik malah Samsung merupakan jenama yang boleh dipercayai. Samsung Electronics dipilih jenama terbaik Asia bagi kali ketiga berturut-turut. Tahniah diucapkan!

Samsung Electronics Jenama Terbaik Asia, Handphone Samsung, tab Samsung, laptop Samsung, powerbank Samsung, tv Samsung, gajet Samsung, jenama Samsung tahan

Keputusan diambil melalui kajian 1,000 jenama terbaik Asia yang dibuat dalam talian oleh Campaign Asia-Pacific dengan kerjasama Nielsen. Penilaian jenama terbaik Asia berdasarkan kaji selidik dan pandangan ke atas 14 kategori produk utama, termasuk automotif, runcit, makanan dan minuman serta elektronik.

Kat kedai pun berlambak gajet Samsung dijual. Handphone Samsung, tab Samsung, laptop Samsung, powerbank Samsung, tv Samsung, dan bermacam lagi barangan Samsung dipasarkan. Jenama yang dikenali ramai. Bagi aku sendiri, jenama Samsung memang tahan lama. Boleh tahan!

33 comments

tulahh Yumida, sana sini Samsung hehe :p

adik saya pakai laptop samsung. setakat ni okay lagilah penggunaannya.

Tu la. Ramai pengguna menggunakan samsung. Kita masih guna Nokia lagi. =)
Jom singgah blog kita. Baca pasal smartphone baru kita. =D

ZH Blogger

jeles la sebab zumal tak pakai samsung pun ;)

saya cuma ada samsung tanpa android.tapi phone ni dah berapa kali jatuh pun masih ok.Bateri memang tahan juga.Cas cepat masuk.All the best samsung.Lepas ni nak cari android pulak.

wah samsung dpt award ni eh...hebat2.. :)

samsung memang best, lgpun rmai guna jenama samsung..

sama la..guna tablet samsung jgk

assalamualaikum yumida...betul tu ramai yg guna jenama Samsung ni..:)

betul tu kak....brand samsung ni mmg bagus....

dah trlalu byk gadget samsung skrg kan

tgh pk nak beli mesin basuh jenama samsung ni..eheh

Memang bagus la jenama samsung nih..

Ada guna mesin basuh jenama samsung 13kg..tahan lasak dh lbh 2thn menggunakannya..yang mesin basuh lama pn tahan lama jgk lbh 5thn jgk guna..stay blh guna lg..

utk anak ada belikan hp samsung yg bukan android..ada jgk tab..stakat skrg alhamdulillah ok ja..

samsung memang tidak kurang hebatnya kan ? :)

pernah beli note 3 memang awesome best sangat

Setakat ni mmg masih percaya dgn samsung... harga & kegunaannya amatlah berbaloi2.. :)

saya pun pengguna samsung..puas hati juga..

SAMSUNG mmg TERBAIK ..mak akak guna mesin basuh SAMSUNG TV SAMSUNG ..

samsung berkualiti.. yeahhhh!! :p


EmoticonEmoticon