Sihir dukun Brazil tak menjadi, Brazil dibelasah Jerman dengan mata 7-1

Before ni heboh dengan berita akan patung voodoo yang telah telah diikatkan tali pada kaki patung tersebut. Entry: WW patung voodoo ilmu hitam dukun brazil. Konon-kononnya, patung voodoo tersebut ditujukan pada pemain Jerman. So, bila main bola nanti, menyukarkan pergerakan pemain Jerman. Dengan itu, memudahkan kemenangan buat team Brazil.

Patung Voodoo Ilmu Hitam Dukun Brazil
Patung voodoo

Semalam, mempamerkan kehebatan team Jerman dalam menentang Brazil. Brazil kalah terhadap Jerman.

JERMAN (7) – BRAZIL (1)

Team Jerman

Aku yang tak minat pada bola, menanti-nanti result team mana yang menang. Sah Jerman menang! Mata tinggi tuuu! Lepas tu aku cakap kat hb, patung voodoo tu tak menjadi. Lepas tu hb jawab, “Mesti la tak jadi, syaitan dah kena ikat bulan Ramadhan ni”. Aku dan hb tergelak-gelak geli hati. Hadoi… Macam-macam..

Tahniah buat team Jerman. Ok stop. Aku tak minat bola. Hihihi...

25 comments

macam-macam zaman sekarang ni

KALAU jadi tu macam mana lah kan?

minta di lindungi lah kita ni insyallah amin

ha ha ha, patung voodoo Germany lagi power... he he he...

hahaha...tak kisah lah...biarlah bukan rezeki kan dik :)

Syikrik kan tu la punya pasal

haha macam2 la..salah baca mantera kot..errr-_-

Tulah..kan dah kena. Haha.. Nasib baik sya pilih German, plus x minat Brazil.. Go German!!

tersalah jampi agaknya...haha

Entri terkini MINDAKABUR : Mindakabur Official Blog Facebook Page

Heheehe bulan Ramadhan tak main la jampi2 hehehe ...
Kuakuakuakua ..Macam2 hal..

ishh macam2 diaorg buat utk pastikan pasukan mereka menang..

minta dijauhkanlah kita dari amalan yang bercanggah dengan agama ni..


EmoticonEmoticon