Menang tempat ke-2 Contest SEO

Alhamdulillah, agak terkejut sebenarnya. Terpandang link pengumuman pemenang Keputusan Contest SEO Hijabterkini.com di facebook. Lantas diklik. Skrol punya skrol, eh nombor 2 tu macam aku kenal.

pemenang contest seo
Tempat kedua dimenangi dotdotdot… Yey, akulah! Happy :)

Tak sangka, coz contest seo ni berlangsung dalam tempoh yang lama. Sebulan lebih kalau tak silap. Pada awalnya, ada menampakkan usaha aku terapkan teknik seo. Ilmu seo sekelumit je. Tapi praktikkan jugak. Dah lebih 2 minggu contest seo ni berlangsung, aku didatangi urusan yang penuh kebizian. Then, kesunyian contest seo ni kutinggalkan. Hari ni, 1 Mac 2014, terkezut, url contest ni naik di halaman utama Google. Alhamdulillah, kasi semangat mendalami dunia seo.

hadiah contest seo, pemenang tempat ke-2 contest seo
Ganjaran hadiah di tempat ke-2. Alhamdulillah..rezeki…  

Before ni, ada jugak penyertaan aku dalam peraduan ber-seo. Contest seo Eridy. Alhamdulillah, mendapat tempat ke-4. Syukur..hepi…

28 comments

waaah tahniah2..murah rezeki yumida :)

Assalammualaikum...yumida,

tahniah k.. sejak menang contest eridy tu hari.. yumida rajin join contest seo ...kan. Semoga rezeki bertambah2 k..amin.

mselim3

tahniah yumida.. cantik betul tudung yg yumida bakal dpt tu..

alhamdulillah...rezeki di hari sabtu

wsalam mselim. makasih atas ucapan tahniah dri mselim. aah. contest dari eridy pembuka semangat yumida join kontest seo. x sangka..ada gak tersangkut. hihi

aah yumida pun ske tengok kaler tudung tu. blh la bergaya sakan time raya nanti

Tahniah Yumida..

Semoga terus berjaya..

makasih saudara khai...moga kita sama2 berjaya

wah congrats sis..diya klau contest seo ni,mmg x join sbb tahu akan kalah T_T

Alhamdulillah tahniah pada yumida. Kenit kena blaja lagi pasal seo ni :)

Alhamdulillah.. Tahniah Yumida.. semoga terus sukses ye.. :)

tahniah Yumida..rezeki tu..cantik shawl tu..

hu... minta tips seo sikit. hehehe.. tahniah yumida..

Tahniah yumida..seo yumida mudah diikuti..

yumida memang selalu bertuah tahniah

Assalamualaikum yang, taniah ye. lawa tudung tu. bestnya awak rajin joined contest.. selalu murah rezeki. syoknya...

Assalamualaikum dik..wahh..tahniah akak ucapkan,semoga sentiasa dimurahkan rezeki lagi..amin..

boleh korek sikit-sikit rahsia kejayaan SEO nie??

p/s : Dapatkan info menarik dalam blog saya di SINI

tahnaih yumida... mcm2 yumida menang eh.. alhamdulillah rezeki yumida dlm seo...


EmoticonEmoticon