Hadiah Top Commentators Bulan Mac 2014

Masihkah ingat entry diriku yang ini? Ganjaran Top Commentators blog Yumida. Alhamdulillah, bulan Mac ni sudah sampai ke penghujung. Top pengomen blog Yumida bakal menerima hadiah…

Pengomen pertama: Fridge magnet Bandung, Fridge magnet Bali, Fridge magnet Jakarta, T-Shirt Jakarta, sling bag & coin bag
Pengomen ke-2: Fridge magnet Bandung, Fridge magnet Jakarta, Fridge magnet Tangkuban Parahu, bracelet, cosmetic bag & coin bag
Pengomen ke-3: Fridge magnet Bandung, Fridge magnet Jakarta, Fridge magnet Tangkuban Parahu, bracelet, cosmetic bag & coin bag
Pengomen ke-4: Fridge magnet Bandung, Fridge magnet Tangkuban Parahu, bracelet, cosmetic bag & coin bag
Pengomen ke-5: Fridge magnet Bandung, tudung, handphone bag & coin bag

Pengomen ke-6: Fridge magnet Indonesia & Keychain Bandung
Pengomen ke-7: Fridge magnet Indonesia
Pengomen ke-8: Fridge magnet Indonesia
Pengomen ke-9: Fridge magnet Indonesia
Pengomen ke-10: Keychain Jakarta

Sebelum ni hanya menyediakan hadiah untuk top 5 pengomen sahaja. Alhamdulillah, ada la rezeki lebih sedikit. So, nak sharing moment bahagia bersama pengomen ke-6 sampai ke-10.

Siapakah pemenang tersebut. Sama-sama kita nantikan besok..

*Tarikh akhir pengiraan markah pengomen (rujuk di sidebar blog):
31/03/2014 jam 11.59 malam (jika line internet tidak mengizinkan, pengiraan ditunda ke 01/04/2014 jam 5.30 petang)
*Keputusan pemenang diumumkan sejurus habis tempoh di atas. Insha Allah jika line berakses dengan internet.

31 comments

Assalamualaikum yangg, bestnya! haraplah dapat hadiah juga. hehehe ~~~

wahh byknye hadiah.. deqla berpeluang menang ke x ni yer? hihi...

bestnya siapa la yang bertuah tue

Assalamualaikum....wah best2nya hadiah....

wahhh leh dpt hadiah ni..best2x...

Assalammualaikum,..yumida,

hadiah menarik3 tu.. sayang sekali tak dapat top commentor kat blog yumida.

mselim3

assalamualaikum Yumida..menarik betul hadiah yang Yumida tawarkan..tapi malangnya saya tak tersenarai dalam top commentor..

Menarik hadiah2nya... Sukar utk tersenarai.
Selamat berkomen semua ya! :)

fuyoooo ! menarik laa hadiah tuu =D

seronok sape yang dapat hadiah tu...

yeayy dah macam nampak apa hadiah boleh dapat. hiewhiew.. semoga murah rezeki baby sheila dan yumida sekeluarga ~~~

bye, kita baru nak balik kerja ~~~

makasih sheila sudi komen. hihi..moga dpt apa diidamkan. org berusaha pasti membuahkan kejayaan. balik hati2 tau...

insha Allah....moga ada rezeki buat deqla. tgk kat carta ada nama deqla. hihi

macam ade je. hihi... Insha Allah kalau ade rezeki rangking x bertukar

hihi..insha Allah nak buat lg klo de rezeki lebih nanti.

sama2 kita nantikan..jengjengjeng

murah rezeki akak selepas ni :)

Assalamualaikum dik Yumida...semoga ada rezeki Diana...dan tahniah kat semua sahabat yang ada dalam senarai...

Wah best... beruntung kpd sesiapa yg terpilih.. :)


EmoticonEmoticon