Facebook berwajah baru

Pada mereka yang gemar akan Facebook, sure perasan yang Facebook kini dah berwajah baru. Ker aku sorang yang terlambat.. Hihi.. Al maklum la baru balik bercuti, baru berkesempatan nak bukak FB.

bentuk facebook, gambar facebook
Wajah baru Facebook

Lebih kalerpul youuuu! Kalau ruangan ke-3 tu takde lagi bagus. Bahagian news feed tu lebar sikit. Lagi banyak info dimasukkan. Menjimatkan masa i nak skrol-skrol bagai. Ahaha…dasar kemalasan jari..

Sape nak add i jadi friend Facebook u olls? Sila-sila..
Nasihat: Jangan tag yang bukan2 dah..pasal game ker, kontes kena tag2 kengkawan ke, takmo..huhu
Jugak takmo di paksa masuk dalam 'group'. Jenuh nak baca notification
Selain daripada perkara di atas, meh rapatkan ukhuwah :)

19 comments

tapikan macam serabut je kan??

Assalammualaikum...yumida,

wahhh.. berwajah baru boleh tgk nanti.. orait . terima kasih info nyer..

mselim3

saya tak suka betul facebook yang baru ni. dah la saya pakai netbook, sakit mata nak renung. hmm >.<

lmk dah bertukar. Sik besttttttt -.-

Assalamualaikum yangg, sheila tak suka tengok fb baru ni. hahahaha ;p

Akak lom perasan fb dah berubah wajah

yer perasan semalam yumida...he he he...

Zara masi rasa tpinga2 nga wajah baru fb.. haha

pening ngan fb yg baru nie

Xde ac fb....tpi nmpak cam meriah jerr print screen tu...

fae x perasan pun perubahan facebook

slalu online guna HP je .. tu yg tak perasan sangat.. hihi

Saya nye FB tak berubah2 pun lagi dari dulu. hu3

FB dah macam-macam.. fenin rasa sebab tak reti nak guna

memula mmg rasa janggal.. nanti lama2 biasa la tu... lumrah...huhu


EmoticonEmoticon