Ganjaran Top Commentators blog Yumida

Berita baik buat semua rakan blogger. Memandangkan Yumida bakal melancong ke Indonesia 7 Mac ni, Yumida nak kasi hadiah. Mereka yang rajin meninggalkan komen di blog Yumida akan dihadiahkan ole-ole dari Indonesia.

Kesemua entry telah diset kan secara auto publish. Kalau kengkawan free, jemput singgah di blog Yumida. Semasa mengembara ke negara seberang, tiada aktiviti blogwalking dari Yumida. Huhuhu..rindu nak baca celoteh korang.

Tarikh tamat pengiraan jumlah komen: 31 Mac 2014
Jumlah pemenang dicari: Top 5 carta Top Commentators

Ganjaran Top Commentators blog Yumida
Kedudukan Top Commentators bertarikh 04/03/2014
Top Commentators terkini boleh rujuk di sidebar blog
Nak berada antara top 5, jemput baca dan komen entry Yumida setiap hari
Boleh juga rujuk pada blog archive untuk entry terdahulu
Insha Allah, moga-moga anda bakal menjadi pemenang nanti (due date: 31/03/2014)

Buat mereka yang sudi mengunjungi blog ni, Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. Ada yang komen sampai belasan sekali drop komen. Terharu sangat. Korang sangat baik hati dan peramah. Doakan kesejahteraan dan keselamatan kami semasa melancong nanti. Thanks semua :) Selamat mengomen :)

81 comments

Alaaaa kenit takda langsung dalam kesepuluh yang utama hehe. Selamat bercuri yumida :)

Wah akak nak mintak free jak lah haha

semoga sis slmt pegi dan pulang ye :-)

Assalamualaikum yangg, alhamdullilah. murah rezeki kawan2. hehee. taniah ye top komentator semua ~~~

Ole2 beg dr indon&thailand utk Cikna ye Yumida,hehee........;-)

tahniah semua..selamat melancong yumida seronoknya..kirim salam thailand :D

waaa... untungla sape yang dapat tu..

wah...on listed...jom mai singgah sini....tahniah semua....

Tahniah kpd semua...selamat bercuti :)

wahhhhh.. sis pegii holidayy ! wewee ! moga selamat dalam pjalann pergi dan selmat balik ke tanah air yaa.. amin ya rabbal amin. amik2 picture tauu.. nk tgk2 juga tmpt org ni.. carefull there !! ^^

aik ? ada nama Zara kat situuu.. ^^

seronoknye bercuti....selamat berangkat dan selamat pulang

Alhamdulillah.. ada juga saya tersenarai. T kasih Yumida & tahniah juga kpd yg lain2.. :) :)

Selamat bercuti Yumida...bestnya.

bestnye.. 2 negara tu.. selamat bercuti...

selamat pergi dan kembali kak :)

This comment has been removed by the author.

seronoknya bercuti..apapun jaga diri baik Yumida..semoga selamat pergi dan balik..

nak jugak la...jauh tu dapat...

have a safe journey yumida...we're going miss you...

wahhh...macam best jer...have a safe journey yumida...

Regards,
-Strider-

seronoknya.. selamat bercuti

Lepas ni penuh le komen...tahniah semua.

tudia. saya kalau nk kejar hadia, jenuh ligan.. hehehe

Assalammualaikum...yumida,

mselim3 nak jugak hadiah tu..hehhe

mselim3

Untunglah kan.. Mieya ni entah bila lah nak ada masa nak berblogwalking just like dulu2.

In Shaa Allah nanti kita singgah selalu ya..he..he..have fun anyway!!!

haishh,, cm gini nak kena singgah selalu n komen dekat sini ni. hehehhe. ;)

tahniah kpd yg bakal menang. rasanya abe kie x sempat kejar pengomen2 tegar tu..

Tahniah semua yg tersenarai...

Wah nk jln jln indonesia dan thailand...bestnye....selamat bercuti....

Nice giveaway! Enjoy your trip ya!

Amboi dia p jalan2
Selamat bercuti

Alhamdulillah.. tersenarai juga.. t kasih Yumida.. enjoy your trip ye.. :)

Hari nie la yer Yumida pergi melancong, enjoy the trip k ;)

wahahh bercuti sakan hoo. hehe take care and enjoy your trip okay :)

selamat bercuti awak!! capture gambar banyak2 taaaaau

Assalamualikum dik...wahh...ramainya..tahniah kepada mereka..

Memang seronokkan kalau dapat melihat-lihat negara orang

planning jugak nak ke Thailand, tapi takde masa lagi. Have fun!

http://nurulzayani.blogspot.com/

Assalam,

selamat melancong..selamat kembali..

ehh ada hadiah utk pengomen tegar? wahhh... terbaiklah yumida..moga tmbh murah rezeki yumida... :)

waaah best nye selamat bercuti ye yumida :)

untungnya siape yang dapat tersenarai di top komenter

kak... hadiah keychain england dah sampai. :) TQ ya

Munirah dah lama tak singgah sini. Rindunya nak baca entri akak Yumida

http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/03/menang-beg-laptop-dari-yumida.html
Hadiah dah sampai ! thanks ! :)

wah best nye yumi
siapalah bakal2 tu ye
semoga selamat pergi selamat pulang ye :)

lama dah tak blogwalking.. ni baru nak start balik..

woo seronok tu..hihi..selamat hliday

wooo alohh, nak jugaa laaa. jgn tekejut kalau nampak banyak komen dari saya hehee

Assalamualaikum YUMIDA!

Lama kakyus tak datang jenguk sini.. Harap Yumida sihat.. wahhh, bestnya gi jejalan.. hehe..

Wahhh.. Mesti ramai yang berminat :)

zaman goyang kaki jak mampu mok tinggal komen byk2.. kinek tok dah sik larat dah. hehe

Nanti juga berada dalam senarai tu :)

Ikhlas,
profhariz.com

waahhh..tuan rumah masih berjimba lagi kt oversea..:)

dlu selalu dtg sini. la ni bz dgn real life. kalau tak bole menang ni. hehe

hai bella ade buat GA , meh join meh :D

http://belogcikbella.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-by-bella-nabieyla.html

seronoknyaa..memang untg bangat la jd top komen tuu

wah... kalau gitu nak kena komen banyak-banyak nie... bukan sekadar jengok saja kan... ^_^

Fuza nak Bagelen Kartika Sari je hehehe

Fuza nak Bagelen Kartika Sari tau


EmoticonEmoticon