Sumber trafik Ahad lepas

As salam buat rakan pembaca,

Masihkah korang ingat mengenai Jom Teka: Sumber Trafik yang aku anjurkan beberapa hari yang lalu? Alhamdulillah, ada di antara peserta yang dapat meneka dengan tepat. Bukan seorang, bukan 2 orang, tapi puluhan orang. Hehehe… Terer la korang semua. Caya lah!

Wokeh, sini aku sharekan faktanya. Keywords paling hot minggu lepas mencari entry AF ni.

Sumber trafik keywords

Catatan di blog stats

Sumber trafik keywords

Catatan di Nuffnang

Setiap hari, pencarian keyword AF ni sure ada. Memang syok la, apa yang kita taip dapat dibaca oleh pengunjung lain. Al-maklum la sekarang musim demam AF. Owh ye ke? Tapi..ramai gak yang kata malas nak tengok AF musim ni. Macam jemu. Hehe.. Yumida lak, seronok layan AF. Pasalnya Yumida minat singing-singing ni semua.

Wokeh, now beralih pula pada sumber trafik yang aku dah siap prinstscreen.

Sumber trafik referrers entry

Catatan di blog stats

Sumber trafik referrers entry

Catatan di Nuffnang

Entry AF mengungguli carta di bahagian referrers. Ping busuk banyak menyumbang point pada trafik blog aku ni. Memang rasa berterima kasih sangat pada tuan punya ping busuk. Rujukan tu aku ambik untuk tempoh seminggu yang lepas.

So, hari Ahad yang lalu, kebanyakkan trafik yang datang ke blog aku ni berdasarkan entry AF yang aku hasilkan 2 minggu ni. Alhamdulillah. Even, hari Ahad banyak yang cuti dari dunia blog, tapi blog masih dihidupkan dengan carian entry yang hot. Syukur sangat..

Now, nak mencari pemenang peneka bertuah. Mereka yang menjawab sumber trafik datangnya dari entry AF 2013 bakal terpilih sebagai pemenang bertuah. Seramai 22 peserta yang telah dicalonkan. Mereka ialah:

1)                   PaPa Blogger
2)                   Sukma Haron
3)                   Elih Japahar
4)                   ZalinZalina
5)                   Invisible Me
6)                   nanakimie
7)                   BaNu Syah
8)                   Bin Muhammad
9)                   Nadya Dyana
10)               S.K.A
11)               Kathy Tuah
12)               Kucing Hitam
13)               Kesuma Angsana
14)               LienLiendot
15)               Mieza Jhaa K
16)               tenku butang
17)               BUNDA a.k.a KN
18)               ain.
19)               Liza Licha
20)               fuzamusa
21)               Ayie Abas
22)               Bahrain Ramlan

Jom kita menjemput pakcik random.org. Jengjengjeng..peneka bertuah ialah….
  
sumber trafik


Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat surat-menyurat, nombor telefon ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Jom Teka: Sumber Trafik. Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. Love u olls!

37 comments

Tahniah2..kat umh ni xde astro..klu x nk jgk sbuk2 tgk af tu..hehe..ni dpt tgk tv3 je..wuu

wahhh bro s.k.a menang sehhh...hoho

alah..terlepas pulak..tahniah kepada pemenang..datang isi tabung sini jugak :D selamat menabng :D

alaaa. sedih xdpt hadiah dari yumida.

ala..tak mengena la pulak..hehehe

ahaaa..he3, mcm kebetulan la pula..tgok2 nama naik =) alhamdulillah, terima kasih..lpas ni sy pm details..

Wahh..tahniah ye pemenang :)

Wahh..tahniah ye pemenang :)

Tahniah S.K.A.
Betul jugak IM teka. Hehe

Tahniah untuk adik fais...hihi...
tahniah juga untuj adik akak :)

hehe x reti la nak guna sume benda nie

yeayy jwpan betul..tahniah pada yg mng..rasanya kalau buat entry pasal AF dgn super spontan mmg dpt trafik tggi hehe

Laaa terlepas den! Tahniah la pada yg menang yo :)

wahwhawahwahhhhhhhhhhhhhhh tahniah pada pemenang !!

tahniah kpd yg terpilih.. gud luck..

klik tabung ctok juak.. :)

Bijak membuat entri semasa yg hangat. AF ni berlangsung lebih 3 bulan, maka peluang utk menjana trafik dgn topik ini sangat tinggi.

Tahniah Fais...Mu memang bertuah bro!

Tahniah kpd pemenang.. akak dh tak minat tgk AF..mcm tak best jer..hehehe

Huaaaa melepas..he he..tahniah pada yang menang :)

tahniah kepada pemenang.. ramai orang suka AF rupa-rupanya.. akak singgah menabung.. :D

tahniah kps pemenang!! deno tak tengok sgt AF sbb mcm tak best je musim ni...

waaaa...dapat sambutan yea AF ni.. :)

lepas ni, bolehlah yumida bagi info2 terkini pasal AF lagi.. :)

wah..tahniah...Yumida!! suka makan durian ea? mai dtg kelantan... musim durian kunyit! ^_^

wah ramainya peminat af..
tahniah pemenang

Amboih! AF tu..hahaha...sally tgk pun tak, tgk konsert je sbb ibu nk tgk jugak :P

ha2.. kan teman dah agak dah.. betul AF lea penyumbang sumber trafik yg tinggi tu.. hi3..

adeh.. xde rezeki lak nak menang.. hee..

teman singgah sini klik2 tabung yumida lik.. thanx sudi singgah blog teman n klik2 tabung butang yea.. heee..

keyword panas tu... tahniah pada pemenang...

Hoho masih berbisa lagi ye AF :D ingatkan.matyo ngan bini dia.. then trending start tengah mlm ni minyak ron95 naik sposen :)

By the way tahniah kepada mereka yg berjaya meneka ea :)

alamak...tak kena laa plak..tapi takpe2, next time boleh cuba lagi..hehehe

Regards,
-Strider-


EmoticonEmoticon