Gambar Pernikahan Adam AF dan Fiza Elite

Pernah ditampilkan sebelum ini, Adam AF dan Fiza Elite bakal nikah Khamis ini. Iaitu pada 26 September 2013 yang lepas. Alhamdulillah, pasangan Adam AF dan Fiza Elite telah selamat menjalani majlis akad nikah. Jom kita tengok gambar sekitar pernikahan mereka.

Oh sweetnye!

hantaran Adam AF dan Fiza Elite

  Adam AF dan Fiza Elite memilih tema putih di hari akad nikah mereka

Adam AF sarung cincin Fiza Elite

Sesi menyarungkan cincin Adam AF buat Fiza Elite

majlis akad nikah Adam AF dan Fiza Elite

Selesai menyarungkan cincin..pandang kamera jap

akad nikah Adam AF dan Fiza Elite

Fiza Elite bersalaman dengan suaminya Adam AF 

wedding Adam AF dan Fiza Elite

Adam AF mengucup dahi isteri kesayangan Fiza Elite...sweet!

perkahwinan Adam AF dan Fiza Elite

Pasangan pengantin baru duduk bersimpuh

Adam AF dan Fiza Elite

Wajah bahagia pengantin baru selesai majlis akad nikah..syukur alhamdulillah

Kredit gambar dari Beautiful Nara

Sama-sama kita doakan moga rumah tangga yang mereka bina ini kekal bahagia di dunia dan di akhirat. Tahniah! Selamat melangkah ke alam perkahwinan buat kedua-dua mempelai Adam AF dan Fiza Elite. Alhamdulillah..

20 comments

comey sungguh fiza..
baju diorg simple jer.
nice.

alhamdulillah.. bahagia tengok diaorang ni...

wah comel je dia orang nie...hihi...

loading sik lah lambat gilak tek...ok jak akak open...:)

Assalamualaikum yanggg. manis sekali pengantin baru ni. semoga kekal bahagia dan dikurniakan cahaya mata penyeri rumahtangga. insyallah. klik tabung sini :)

Sejuk mata memandang. sama cantik, sama padan.
Semoga berkekalan hingga ke syurga.

Assalammualikum...yumida,

doakan agar pasangan suami isteri ini bahagia dunia dan akhirat itu adalah yang terbaik...k

mselim3

pls:kalau sudi visit mselim3 kat sini

smoga diorang bahagia hingga akhir hayat..

semoga bahagia ke akhir hayat..

p/s : yumida, boleh aje gabungkan, tapi try dulu, ada blog yang tak boleh terima tau coding tu.. mama pun tak tahu kenapa...

laju je blog ni .. line lambat kot...

sweet betol =) suka je tgok diorang ni..harap berkekalan dan bahagia selalu

moga bersama didunia..bertemu juga disyurga :)amin..

suka sangat tengok diorang ni.. :)

sopan je pasangan ni kan.. suka tgk.. tahniah buat mereka... ;)


EmoticonEmoticon