Bila blogger or facebooker ter-confuse nama

As salam buat rakan pembaca,


Semalam, masa jenjalan kat wall rakan-rakan, terjumpe la benda ni. Amat mencuit hati. Everytime aku baca yang ni, sure akan senyum sengsorang. Kengkadang tergelak sorang. Hehehe..


38 comments

Wan la tu terpanggil yumida..haha

hehehe.. tak pe.. dapat mengeratkan lagi hubungan sesama blogger...

kak yumida.. jemput join...

http://gadismerahjingga.blogspot.com/2013/09/1st-giveaway-by-sheila-eiman.html

cahayacinta

macam mana boleh begitu peliklah..saya terkadang salah hantar pm..ye sb RANCAK sekli layan 3 kwn fb skli harung

Ada terperasan komen yang tersilap tu. Hehe.

@Aswan Azmy hehee..mmg wan pun ekekee..klakarlah time tu shida gelak sorg2 tau ^_^

jauh tu shidaa ke yumida. . hahahah

@Aswan Azmy owh ye ke..yumida x tahu pun..hehe
comel je wan ni
xpe..asal nama ujung tu sm..ok la tu

@Shida Radzuan yumida dri semlam sampai arini rs terusik je hati ni..asik senyum sengsorang ingat kisah ni..rupanya wan...hehe

@Shida Radzuanowh shida kembarku
kembarku sorang ni suka kaler biru
yg kembar tengah menaip ni suka kaler pink
minat x sama

Assalamualaikum yangg. hehe lawak tau. kebiasaannya orang bernama shida,shira,sheila mesti orang salah spelling dan selalu confius nama. hehehhee. sabor jelah kan :)

haha..wan pun rasa kelakar..rasa macam ada sesuatu yang pelik jugak lepas post komen tu..tapi, tak tengok balik komen tu lepas submit..terus tutup..haha

salam...saya pun terkeliru..isi tabung nuff.

memang mama perasan... wan yang panggil yumida semalam.. hihihi

@Norhasniza Khalid
nasib baik tak panggil shida dengan panggilan mama..haha

Nama yg hmpir2 sama... Da da je bunyinya..

kmk pun hampir2 nak confius.. hehehe

err...tak pulak sally confius...mgkn sbb dah terbiasa dgn akak kot :)

Hihi. Manusia kann.. Famous juak ehh, mun org lain dah tersasul nyebut nama :P

Macam2...itulah pentingnya nama unik spt saya, tentu tidak tersalah, hehe

Setakat towk belum pernah gik kamek. Tapi mun pande tersasul memang supan jarklah kamek. Dahlah kamek towk nang penyupan.

tu la pasal semua nak bolot kan hehehe

haha. kiut.. pande tertukar indah lok.. hehe

shida dan yumida..dua2 ayie kenal..tapi ayie x pernah tersilap lagi..hahaha..

hehe..kalau bergabung pastimeletop tuh..hehehe

Regards,
-Strider-

takpe.. kdg2 mende cm nie boleh jd kawan rapat...

hahaha,,xpela..mengeratkan lagi..


EmoticonEmoticon