Senarai Lagu - Konsert Pertama AF 2013

As salam buat rakan pembaca,

Sabtu ni, 14 September 2013..bintang Akademi Fantasia (AF 2013) bakal membuat persembahan. Sure ramai yang tak sabar nak tengok kan. Ada 12 bintang AF 2013 untuk tahun ni. Ingin mengenali mereka secara dekat? Meh terjah: Senarai Peserta Top 12 Akademi Fantasia 2013.

Berikut merupakan senarai lagu-lagu yang akan disampaikan oleh bintang-bintang AF 2013.

aisyahAF2013 - Faizal Tahir(Coba)
nonaAF2013 - Ziana Zain (Tiada Kepastian)
indahAF2013 - Hafiz (Ku Akui)
nabilaAF2013 - Ella (Ratuku)
irmisaAF2013 - Cinta di akhir garisan
amiraAF2013 - Awie (Ratuku)
imanAF2013 - Search (Kejoraku Bersatu)
suhadaAF2013 - KRU (Apa Saja)
saniAF2013 - Jaclyn Victor (Gemilang)
darrenAF2013 - Anuar Zain (Sedetik Lebih)
azhaelAF2013 - Siti Nurhaliza (Bukan Cinta Biasa)
faizulAF2013 - Yuna (Dan Sebenarnya)

My peberet song pun ade tersenarai kat atas tau. Tiada kepastian, ratuku (Ella) and ratuku (Awie). Wah...tak sabar nak tengok nanti. Pssst! Jangan lupa tunggu depan tv Sabtu ni jam 9 malam di Astro Ria 104. Kalau nak tengok secara jelas..tekan channel 135. Astro Maya. HD lagi....jerawat seketul-seketul pun nampak. Hahaha... Nak tahu perkembangan lanjut AF 2013 ni... Layari www.af.com.my.
  
af 2013

Entry berkaitan:

18 comments

sambil-sambil itu mengisi tabung nuff anda.

semangat betol =) dah lama xtgok AF ni..mcm mn la ye psmbhan yg terbaru ni..ada msa bleh tgok

Wah, semangat kitak ikot perkembangan AF owe.

Wahh kak yumida ikuti betul perkembangan AF ni :D

deqla kompem2 x tgk ni.. pasai xdak astro.. kalo ada pun mmg x tgk la.. dah bosan tgk pertandingan menyanyi ni...hihi..

AF br ey..ngk2 iklan..host dia x silap zizan kn..

xsabar nak tengok.. hehe harap2 xmengantuk time tu.. hikhik yumida,saya jemput awk join GA nie http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

ada peserta yg ada aura mcm Mawi tak...hu3

@S.K.A


http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1228566020748254775#editor/target=post;postID=5590207540885103216;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=link

Assalamualaikum. wahhh up-to-date yanggg! hehehe. hari minggu ek? takdapat tengok. mungkin tengah naik bus balik kampung masa ni. hihihi. tengok siaran ulangan la nampaknya ;p

xda astro nak tengok..hehehehe..

aiseymen...
shark akan mizz konsert nie..
tgk Final bola dulu :)

erkkkkk....CiM belum tengok 1 pun rancangan af2013 ni. tp...ada Arja Lee ehhh, nak gak tengok dia nyanyi.


EmoticonEmoticon