CPUV Nuffnang: Talent Corp SFCF

As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah, semalam pihak Nuffnang berbesar hati memberikan CPUV lagi.

 cpuv nuffnang, Talent Corp SFCF, kempen cpuv, cost per unique visits

Jemput rakan-rakan sekalian menderma tabung Nuffnangku sekitar blog ni kalau sudi. Ngeeee :) TQ :)

Kempen CPUV kali ni datangnya dari SFCF.
  
CPUV Nuffnang, Talent Corp SFCF, kempen cpuv, nuffnang


Talent Corp SFCF adalah sebuah badan yang menganjurkan Pameran Kerjaya kepada Graduan kepada sektor-sektor yang bersesuaian yang sesuai dengan bidang pengajian masing-masing. Secara tidak langsung menjadi 'platform' kepada graduan untuk memohon pekerjaan serta khidmat nasihat dalam pemilihan kerjaya masing-masing.

Maksud singkatan SFCF ialah:
S- Sector
F- Focus
C- Career
F- Fair

Sumber: Mselim

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:


Alhamdulillah, rezeki dariNya. Buat rakan-rakan yang lain jugak, Yumida ucapkan tahniah. Jugak sangat berterima kasih dengan kehadiran korang berkunjung ke sini. Tengkiu. Selamat beristirehat di hujung minggu :)

16 comments

tahniah dear.. mama klik kat sini,..

wah tahniah...dapat lagi...hihi...
cik akak sepi je tu dik :)

Alhamdulillah =) tahniah kak..semoga bertambah rezeki..

hee.dia ada kat bawah tu,done klik:)

This comment has been removed by the author.

tahniah yumi, same lah kite, alhamdulillah

tahniah yumi, same lah kite, alhamdulillah

perrggghhh.. hebak la yumida..tahniah tau... =)

tahniah, kalau anda minat pertanian, boleh berkunjung ke blog saya, http://kebun-saiful.blogspot.com


EmoticonEmoticon