Poll 2.0 Nuffnang

As salam buat rakan pembaca,

Sabtu lepas, aku telah berjaya menempek poll 2.0 Nuffnang di blog Yumida ni. Tujuan poll 2.0 ni dipasang untuk mengenali demografik pembaca dengan lebih dekat. Pembaca tu…ehem-ehem korang la. Hehe..

Dalam poll 2.0 tu, ada 15 soalan yang bakal ditanya pada korang. Jawapan dia mudah je! Ada pilihan jawapan diberikan. Menariknya..tak sampai seminit soalan tu berjaya siap! Aah! Ye! Mudah dan cepat. Aku pernah isi beberapa poll 2.0 rakan blogger yang lain.

Antara soalan yang bakal ditanya dalam poll 2.0
What time of the day is it now?
When was the last time you came by here?
Which platforms - you stalk me on social media?

Haaa…dengar je pun dah tahu soalannya kacang je! Kalau tak tahu nak jawab, bantai je. Coz semuanya diberikan pilihan jawapan. Nak tahu macam mana rupa poll 2.0 Nuffnang ni? Jom terjah di bawah.
  
Poll 2.0 from Nuffnang , meaning Poll 2.0 Nuffnang , maksud Poll 2.0 Nuffnang , kedudukan poll 2.0 , gambar Poll 2.0 Nuffnang



Kalau u olls free, jemput isi poll 2.0 Nuffnang kat blog Yumida ni. Bak kata orang Nuffnang, untuk mengenali pembaca dengan lebih dekat. Jemputlah isi. Jangan malu-malu :) TQ

36 comments

PG tak berkesempatan nak make it la sis ;(

yumida...akak tak pandai nak buat pool nii..camana eks...
jap akak isi tuk yumida

Assalamualaikum yangg, heeeeeee. nanti ada masa sheila jawab ye. dah sedekah klik untuk awak :)

ok kak =) nnti try isi..klik2 utk akak juga ye..

penting jugak ye poll ni.. tp deqla x nmpk apa2 poll pun kat blog yumida ni...sbb kat opis dah kena blocked mende2 gitu..hukhuk..

Sayangnya dengan nuffnang! :)

p/s: Anda telah bertuah, sila ke relaks minda :)

sama la..baru je letak poll ni kat blog :)

Sik kuwarnya mun kamek mukak makey google chrome. Huhu.

nasib soalan nya senang2 jak ;) hee

masha pun edah ada pool...done pool..jom pool kat masha pula :-) hehe

dah isi.. ops, dah isi tabung jugak! hehe..

dah isi :) nanti lia letak, akk plak isi keyh? ;)

kalau kita tak daftar dgn nuffnang boleh tak nak join survey ni

akak dah pasang.. isi 2 tabung yumida.. :D

done! nanti jgn lupa buat cikna nye lak.. heheh..

Kmk singgah sitok guna phone jadi sik nampak poll ktk, tunggu kmk online guna laptop kelak kmk isi. :-)

Akak tak tahu langsung buat poll nie...hehee..
Ada masa boleh google...

x0x0 ^_^

Insha Allah..nnt sy on lappy sy jwb ea kak.. :-)

mama penuhkan poll yumida.. done klik nuffnang di sini.. :)

perasan jugak poll tu..nanti nur terjah yea..:)

Assalammalikum..yumida,

Insaallah nanti pape mselim3 isi servey tu k...

msslim3

dia kena org yang ada nuff je k?


EmoticonEmoticon