Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Ada Nampak Iklan Nuffnang Keluar?

Nak tanya, korang ada nampak iklan Nuffnang keluar tak? Iklan yang dimaksudkan kempen iklan tu. Biasa tengok kat banner iklan Nuffnang dalam blog tu sering tayangkan logo biru Nuffnang, logo bulat tu, tak pun promoted content.

Promoted content Nuffnang
Promoted content Nuffnang
Dulu aku pernah la tanya Nuffnang, yang promoted content tu iklan berbayar ke tak. Means, kalau orang klik iklan tu kat blog kita, kita akan dapat bayaran tak. Nuffnang kata tak. Jadi, aku tertanya-tanya, bila pulak time kempen iklan Nuffnang keluar. Sebab yang aku selalu tengok kat blog aku, juga blog rakan-rakan yang lain asyik paparkan logo Nuffnang dengan promoted content je. Korang perasan tak?

Kempen CPUV Nuffnang
Kempen CPUV Nuffnang

Sebelum ni ada, kempen iklan selalu disiarkan. Cuma sekarang je 2 benda tu je yang aku selalu tengok kat banner iklan Nuffnang. Yang ajaibnya, walaupun 2 benda tu yang selalu bergentayangan kat blog, tapi ada peningkatan earning kat kempen CPUV aku tu. Naik sikit-sikit je la. Tu yang aku hairan, bila pulak kempen iklan tu disiarkan.

Tu yang tanya kat korang, ada nampak tak kempen iklan Nuffnang keluar kat blog aku ni ataupun blog korang ataupun kat blog orang lain. Macam ajaib. Hihi.. *Lama tak buat entry pasal Nuffnang, rindu kat Nuffnang lettew :)


Jom jana income dengan berblog:
Terima kasih membaca Ada Nampak Iklan Nuffnang Keluar?

8 comments:

  1. ada. baru je nampak iklan promoted content petronas dalam blog yumida :) iklan dibawah header yumida :)

    ReplyDelete
  2. sorry..tak nampak iklan nuffnang pun dlm blog yumida ni..blog saya pun alami menda yang sama..langsung tak keluar iklan nuffnang..kalau bukak kat pc, kosong..tapi kalau bukak kat hp, keluar logo bulat nuffnang tu je..

    ReplyDelete
  3. biasanya nampak yg kat area bawah header tu jelaaa...
    yg bulat tu..jarang²..sama je ngan blog nieyl :)
    morning ♥

    ReplyDelete
  4. saya pun ada nampak 2 benda tu je kat blog sy. promoted content & banner logo biru nuffnang.
    ni sy da nmpk iklan nuffnang kt blog awk.iklan kimball..hihi.done klik :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/02/jimat-berbelanja-di-ensogo.html?

    ReplyDelete
  5. keluar iklan U Mobile bawah header Yumida :)

    ReplyDelete
  6. ada..sama la macam blog sy. cpuv tak yah cakap da setahun da tak pernah dapat huhu

    ReplyDelete
  7. sama mc mblog sya..ikln contest jer

    ReplyDelete