Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Botol Shaker Shake Shaklee Mudahkan Bancuh Minuman

Pertama kali tengok botol khas untuk shake minuman. Special khas dari Shaklee. Ada spring dalam botol tu oi, untuk mudahkan serbuk larut dalam minuman. Belum test lagi botol tu. Nanti kalau goncang mesti bunyi ‘kling kling’ spring tu. Eee bestnya!

Mana dapat botol shaker shake Shaklee tu? Ni ha, nak story kat korang..yang botol shaker shake Shaklee aku dapat menerusi hadiah giveaway. Haiya…seronoknya! Alhamdulillah..rezeki join giveaway. Pemilihan pemenang menerusi random, rasa bertuah sangat, sebab jarang la nak menang random ni.

Botol shaker jenama Shaklee
Gambar botol shaker shake Shaklee
Penaja hadiah: Finurz Creations
Sesiapa plan nak beli supplement Shaklee, Whatsapp nombor ni (012-3841916) untuk dapatkan konsultasi percuma dan best price!!

Masa hantar details kat penaja hari tu, tak tahu pun hadiah apa dapat. Tup-tup bila pos laju sampai, raba kat plastik pos laju, eh rasa macam silinder, bulat memanjang. Bila buka..dapat botol air!! Botol air special tau.. botol shaker shake Shaklee. Terima kasih buat penaja hadiah yang baik hati, moga dimurahkan rezeki. Moga bisnes Shaklee berkembang luas.

Botol shaker Shaklee
Botol shaker shake Shaklee

Dah dapat botol shaker shake Shaklee, hmmm macam-macam plan nak buat. Nak bancuh milo ais, main shake shake je. Nak bancuh milk tea, kopi 3 in 1 tu, bancuh air horlick, nak bancuh air soya, jom ber-shake shake kat dapur. Sekali lagi..terima kasih tuan sponsor yang baik hati :) Alhamdulillah, syukur ke atas rezekinya yang datang dalam pelbagai bentuk.
Terima kasih membaca Botol Shaker Shake Shaklee Mudahkan Bancuh Minuman

3 comments:

  1. alhamdullilah. Selamat sampai dah ye. boleh shake-shake u'olls.. heheh thanks join GA ye. Nanti join lagi :)

    ReplyDelete