Cara Daftar & Sign Up Iklan Geniee SSP

Daftar dan sign up iklan Geniee SSP untuk maksimumkan pendapatan blog selain Nuffnang
Buat blogger yang guna pengiklanan Nuffnang, disarankan mereka yang ada trafik tinggi untuk apply pengiklanan lain. Iklan yang aku maksudkan ialah pengiklan dari Jepun iaitu Geniee SSP. Makin tinggi trafik blog, makin masyuk! So, apa kata anda cuba pula iklan Geniee SSP. Cara daftar dan sign up iklan Geniee SSP ni aku ada kongsikan di bawah.

Iklan Geniee SSP jana pendapatan lumayan!
Iklan Geniee SSP aku dah letak bermula pertengahan bulan Oktober lepas. Alhamdulillah dah nak hampir sebulan, earning melalui iklan Geniee SSP cecah RM200!

Cara daftar dan sign up iklan Geniee SSP, cara mohon dan isi borang Geniee SSP, syarat, kriteria, kelayakan apply Geniee SSP, buat duit dengan Geniee SSP, jana pendapatan blog melalui pengiklanan Geniee SSP
 Buat duit blog dengan iklan Geniee SSP. Bayaran dalam bentuk USD dollar. Darabkan dengan RM3.28 untuk tukaran mata wang Malaysia. Amount di atas menunjukkan pendapatan menggunakan iklan Geniee SSP untuk 2 hari.

[$5.81 + $4.29 = $10.10 x 3.28 = RM33.13 untuk pendapatan selama 2 hari]
Tergoda tak? Anda pun boleh buat duit dengan iklan ni. Mungkin lebih besar lagi dari nilai tu. Apa kata, ambil peluang untuk letakkan iklan Geniee SSP di blog. Sebelum daftar dan sign up iklan Geniee SSP, jom tengok apa syarat kelayakannya.

Kriteria/syarat memohon iklan Geniee SSP:
Pageviews blog minimum 200,000 setiap bulan

Cara Daftar Dan Sign Up Iklan Geniee SSP
1. Andai blog anda melepasi pageviews 200,000 sebulan, isi permohonan anda dengan daftar dan sign up iklan Geniee SSP di sini: https://s.geniee.jp/ssp/v2/en/signup

2. Isi maklumat di dalam borang daftar dan sign up iklan Geniee SSP selengkapnya. Boleh rujuk cara isi permohonan borang Geniee SSP di bawah. Di bahagian Notes, taip kod 1945.

 Cara daftar dan sign up iklan Geniee SSP, cara mohon dan isi borang Geniee SSP, syarat, kriteria, kelayakan apply Geniee SSP, buat duit dengan Geniee SSP, jana pendapatan blog melalui pengiklanan Geniee SSP
Contoh cara isi borang Geniee SSP

3. Selesai isi, klik pada butang confirm dan submit. Andai blog kita melepasi syarat yang ditetapkan oleh pengiklan Geniee SSP, kita akan terima email yang memaklumkan blog kita telah diluluskan. Kemudian pihak pengiklan akan hantar kod iklan. Macam tu je. Mudah!

Info tambahan mengenai pengiklanan Geniee SSP:
 Cara daftar dan sign up iklan Geniee SSP, cara mohon dan isi borang Geniee SSP, syarat, kriteria, kelayakan apply Geniee SSP, buat duit dengan Geniee SSP, jana pendapatan blog melalui pengiklanan Geniee SSP
Dahulu, syarat nak mohon Geniee SSP longgar. Sekarang ada ketat sedikit. Pihak pengiklan sasarkan pageviews blog sebulan minimum 200,000. Kalau kurang dari tu, aku tak pasti sama ada mereka terima atau tidak. Tapi kalau nak cuba isi jugak, try la, mana tahu mereka terima. Kan rezeki tu.

Cara daftar dan sign up iklan Geniee SSP, cara mohon dan isi borang Geniee SSP, syarat, kriteria, kelayakan apply Geniee SSP, buat duit dengan Geniee SSP, jana pendapatan blog melalui pengiklanan Geniee SSP
Cara bayaran Geniee SSP boleh melalui akaun paypal, malah guna bank contoh MAYBANK pun boleh. Apa-apa bank yang kita nak guna dalam pembayaran tu, kena tanya dulu pada pihak Geniee SSP sama ada bank tu ada dalam senarai pembayaran mereka atau tidak. Jangan risau, mereka peramah semuanya. So, apa tunggu lagi. Jom daftar dan sign up iklan Geniee SSP!! 

18 comments

Hihi..thank dear..cik akak cuba nak mohon...terima tak terima..hoho

jauh panggang dari sate lagi weh...kena cucuk sate banyak-banyak dulu.hihi

Dulu sebelum Geniee x popular pageview diaorg masih rendah lagi. Tapi skrg dah 200K. Gila. Nasib baik dah daftar awal2. lagi 70USD lagi nak cash out.

Hurmmmm...masih tak layak lagi.

dekat bahagian no akaun tu ada ruangan SWIFT code ..nak isi apa tu ye??

Menarik ni.. best. Thanks sharing Yumida.. :)

yumida hari tu tanya pasal bayaran melalui maybank. ermm insha Allah nanti yumida tanye lg

wah macam best je. thanks yumida. :)

teringin juga tp xlayak blog suam2 ja

alo. still tak layak nak daftar nampaknya yumida :)

salam Yumida,akak dh daftar,dah lulus tapi semuanya dlam bahasa jepun macamana nak tukar bahasa..huhu..tolong

macamana caranya nak ambil kod iklan geniee utk diletakkan dam blog,mohon pencerahan dari Yumida

kak tie: nanti pihak geniee akan email cara letak iklan geniee. 1 per satu kod iklan geniee akan diberikan. kena tunggu email dari pihak mereka

kakak nany: wsalam. ermm sy pun kurang pasti. biasanya pihak yg contact kita di email tu, diorg guna bahasa english. diorang yg setup akaun publisher kita, dlm english jugak.


EmoticonEmoticon