Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Penampilan Uqasha Senrose ‘Berlainan’ Dalam Drama Tundukkan Playboy Itu TV3

Drama terbaru kat TV3: Tundukkan Playboy Itu, watak utama digalas oleh Hafidz Roshdi sebagai Harraz Naufal manakala watak heroin ialah Uqasha Senrose sebagai Nurin Arissa. Nak story pasal Uqasha Senrose je, sebab dari dulu aku memang minat lakonan dia. Wajah pun cantik, ada bakat, pendek kata memang full pakej la nak jadi pelakon.

Biasanya penonton memang suka tengok wajah-wajah cantik di kaca tv. Beserta bakat yang hebat. Bukan wajah cantik je, tapi lakonan hambar. Yang tu takmo, tolak tepi-tepi. Uqasha Senrose dan adiknya Nelydia Senrose dua-dua tu hebat berlakon, cantik pun cantik. Pewit!

Sinopsis drama Tundukkan Playboy Itu TV3, pelakon dan gambar drama Tundukkan Playboy Itu TV3, Tundukkan Playboy Itu episod akhir – episod 30
Uqasha Senrose drama Tundukkan Playboy Itu TV3

Dalam drama TUNDUKKAN PLAYBOY ITU korang perasan tak wajah Uqasha Senrose tu berlainan daripada biasa. Untuk drama-drama sebelum ni, wajah dia ayu cantik semulajadi. Tapi dalam drama tu amat berlainan sekali. Mula-mula aku fikir maybe make up dia kot yang tebal sangat. Macam tak cun, tak menyerlahkan keayuan wajah dia, ditambah lagi pemakaian lens dia. Membuatkan penampilan dia nampak berlainan sangat.

Biodata Uqasha Senrose, profile, biografi Uqasha Senrose, profil dan latar belakang Uqasha Senrose, foto, imej, gambar Uqasha Senrose, filem, drama lakonan Uqasha Senrose, facebook, twitter, instagram Uqasha Senrose, nama sebenar, nama penuh Uqasha Senrose, Nik Zaris Uqasha Binti Nik Sen
Uqasha Senrose yang cantik jelita

Lepas tu, ada member update kat facebook gigi dia yang buat penampilan dia berlainan dalam drama tu. Bila aku perhatikan aah, gigi dia penyumbang faktor tu jugak. Dia buat braces ke? Cara dia bercakap pun berlainan dari drama lain. Macam tak syok sangat tengok drama tu. Lakonan kurang sampai kepada penonton. Kurang feel aku rasa.

Tu pendapat aku la, peminat Uqasha Senrose jangan marah erk. Hihi.. Aku pun peminat Uqasha Senrose jugak, cuma perasan akan perubahan / kelainan diri dia dalam drama ni.
Terima kasih membaca Penampilan Uqasha Senrose ‘Berlainan’ Dalam Drama Tundukkan Playboy Itu TV3

5 comments:

  1. PG ingatkan PG je sorang yang perasan. rupanya yumida pun sama.

    ReplyDelete
  2. tak tengok so tak perasan tapi muka di ammg berubah

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum yumida..yer la mmg mcm x best pulak watak die dlm drama ni...tu yg mcm kurang sikit nak tengok...;)

    ReplyDelete
  4. Yang PC perasan lens je yang agak menonjol...rasanya biar natural macam sebelum sebelum ni kot lagi ok...tapi dalam cerita ni kalau tak silap dia jadi model juga kot..hihi..

    ReplyDelete