Segmen Cash RM 500 by akupenghibur.com

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :



4. Follow instagram  :

@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

27 comments

This comment has been removed by the author.

semoga kita ada tuah di dalamsegmen ni kak yum.. hehe.. :D

Assalammualaikum... yumida,

selamat bersegmen yer.. mselim3 ingat nak join gak segmen nie...

mselim3

Good luck.
Singgah dari GA yg sama dn follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Salam buat Umi kasum aka Yumida. Saya pun ikut join jugak. Saja ingin mencuba. Semoga berjaya buat Yumida.

Jom baca segmen penyertaan saya:
Segmen Cash RM500 by Aku Penghibur

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Salam Yumida..Kak lya singgah dari segmen yg sama ..All the best ya

assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

assalamualaikum...mama dtg singgah ke sini...

http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Dari Segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html
Good Luck!!

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

salam..dr segmen yg same.. sy singgah n follow sini.. jemput singgah segmen newbie sy :)

http://eyrasaharuddin.blogspot.com/2015/05/newbie-blogwalking-2015-by-eyra-saha.html

Hi singgah sini.. good luck.. dari segmen yg sama jugak ..
http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Assalamualaikum..Kak Sue singgah dari segmen yg sama..done follow n good luck ye.. :)

Assalamualaikum..Kak Sue singgah dari segmen yg sama..done follow n good luck ye.. :)

Gud luck...singgah dr segmen yg sama :))

http://aisyahambris.blogspot.com

Salam singgah dari segmen yg sama..

http://www.jiarizaira.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Semoga berjaya.

Assalamualaikum dan salam perkenalan ^^
Singgah dr segmen sama..
Semoga berjaya..
Follow sini tau..jom singgah blog cik anis pula ^^

DSYS : http://jmbelog.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Sponsor berblogwalking.. Hehehe

Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Hai, saya singgah dari segmen yang sama.. semoga berjaya :)

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Hi, done follow #4295 http://www.dhiyaafraabella.com

salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html


EmoticonEmoticon