Peraduan Yeo’s: Menang Duit Raya RM300,000

Beramal Bersama Bintang Yeo's dan Menang Duit Raya Sehingga RM300,000
Yeah! Ada lagi peraduan dari Yeo’s! Yes!! Walaupun tak pernah menang, tapi aku tetap gak nak join. Orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia LUCKY DRAW yang kasi. Hihihi..

Kali ni, Yeo’s menawarkan HADIAH yang lumayan! Menang duit Raya sehingga RM300,000. Pergh! Banyak tu! Rezeki milik siapakah?? Sambil join contest Yeo’s 2015 ni, kita boleh beramal. Macam mana tu? Sebab melalui pembelian produk minuman Yeo’s, ambil gambar resit dan hantar penyertaan, pembelian kita tu tadi akan disumbangkan ke badan kebajikan. Best kan macam tu.

Tarikh penting peraduan Yeo’s Menang duit Raya sehingga RM300,000:
Mula: 25 Mei 2015
Tamat: 5 Julai 2015

Hadiah peraduan Yeo’s Menang duit Raya & Beramal Bersama Bintang Yeo's:
Hadiah utama RM30,000
Pemenang kedua RM15,000
Pemenang ketiga RM10,000
42 hadiah harian RM3,000 setiap pemenang
Wang tunai RM300 untuk 10 pemenang sepanjang peraduan Yeo’s berlangsung

Peraduan Yeo’s menang duit Raya RM300,000, Beramal Bersama Bintang Yeo's dan Menang Duit Raya Sehingga RM300,000, contest Yeo’s menang duit Raya 2015, cara sertai peraduan Yeo’s menang duit raya sambil beramal, pemenang peraduan Yeos duit raya 2015
Join peraduan Yeo’s dan berpeluang menang duit Raya sehingga RM300,000

Cara sertai peraduan Yeo’s - Beramal Bersama Bintang Yeo's dan Menang Duit Raya Sehingga RM300,000
1. Add wechat Yeo’s Malaysia
2. Daftar peraduan di wechat Yeo’s Malaysia (nama, nombor IC, nombor telefon)
3. Ambil gambar resit hasil pembelian produk minuman Yeo’s dan masukkan bilangan unit belian minuman
4. Masukkan nombor resit
5. Jawab soalan mudah dalam peraduan Yeo’s. Ada diberi pilihan sama ada A atau B
6. Pengesahan penerimaan penyertaan dari Yeo’s. Siap!

Pengumuman keputusan pemenang peraduan Yeo’s: Menang Duit Raya Sehingga RM300,000 akan diumumkan pada hari bekerja seterusnya. So, all the best buat kengkawan semua yang turut sertai contest Yeo’s duit RAYA. Mana tahu rezeki melekat kat situ. Syoknye!

Sambil beli minuman Yeo’s + boleh beramal + boleh sumbangkan pada badan kebajikan + boleh menang duit Raya dari Yeo’s!!!

10 comments

rugi klau lepaskan peluang ni kan

jom masuk Yumida, mana tahu bertuah pula kali ni kan :)

wa daebak yumida. harus join ni. manatahu rezeki kan :)

resit tu nak yang belian khas yeos sahaja ke atau pun boleh yang campur2 dengan barang lain?

rasanya boleh campur dgn barang lain. asal dlm resit tu ada tertera produk yeos. kalau banyak sangat barang, better asing je la resit tu, senang nak ambik gambar dan simpan, resit tak renyuk. join ke kak? hope kita sama2 ada rezeki. duit raya yeos nak kasi.. yeyeyyy!!!

dulu ada join gak, memang gigih beli air kotak yeos bebanyak, hehe.. tapi tak pernah menang, hehe..

hihi sama la sha..akak pun sm
beli air 1 plastik tu, org panggil katon, xde rezeki
xpe..try je..mana tahu ada luck.. boleh menang duit raya dari yeos
ribu-ribuan..mihmihmih


EmoticonEmoticon